به گزارش وب دا ، مهندس حسن قدمي در مراسم تحويل بيمارستان صحرايي به دانشگاه علوم پزشکي مشهد اظهار داشت : کشور بر اساس وقوع حوادث غير مترقبه به 9 قطب تقسيم شده است و اين تعداد بيمارستان نيز به منظور ارائه خدمات سريع و به موقع اختصاص مي يابد .
وي ميزان اعتبار در نظر گرفته شده براي اجراي اين طرح را 120 ميليارد تومان عنوان کرد و گفت : علاوه بر بيمارستانهاي صحرايي ، اختصاص ديگر ادوات و تجهيزات مورد نياز در زمان وقوع بحران از جمله آشپزخانه و نانوايي هاي سيار از ديگر اقدامات انجام شده در اين زمينه به شمار مي رود .
معاون وزير و رئيس سازمان مديريت بحران کشور با اشاره به اينکه مديريت بحران يکي از سخت ترين مديريتها در سطح کشور به شمار مي رود و براي مقابله و پيشگيري از صدمات ناشي از حوادث غير مترقبه بايد سرمايه گذاري بيشتري صورت بگيرد خاطر نشان کرد : اجراي برنامه هاي پيشگيرانه از جمله آموزش ، مقاوم سازي مسکن ، افزايش برنامه هاي نظارتي در ساخت پروژه هاي بزرگ از جمله مهمترين راهکارها به منظور کاهش آسيب هاي ناشي از حوادث به شمار مي رود .
مهندس حسن قدمي اجراي طرح جامع خطر پذيري را از جمله برنامه هاي مهم سال جاري مديريت بحران کشور برشمرد و اظهار داشت :اين طرح با اعتبار 450 ميليارد ريال با هدف افزايش آمادگي براي مقابله با وقوع بحران در کشور اجرا مي شود .
وي در ادامه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکي مشهد به عنوان قطب شمال شرق کشور نقش موثري در کاهش صدمات و آسيبهاي ناشي از حوادث غير مترقبه در خراسان رضوي و ديگر استانهاي مجاور ايفا مي کند و به همين منظور اين بيمارستان به اين دانشگاه اختصاص يافته است .
معاون وزير و رئيس سازمان مديريت بحران کشور افزود: با توجه به بروز انواع حوادث غير مترقبه از جمله زمين لرزه ، سيل ، خشکسالي و .... در کشور نقش بيمارستانهاي صحرايي بسيار مهم و پر رنگ است .
حسن قدمي با تاکيد بر برنامه ريزي هاي مناسب براي استفاده از بيمارستانهاي صحرايي گفت :بايد به گونه اي برنامه ريزي شود که در زمان وقوع حوادث در همان 12 ساعت اوليه بيمارستانها در محل نصب و راه اندازي شود و در اين زمينه دو گروه نصاب نيز به طور 24 ساعته بايد در آماده باش کامل باشند .