0211.jpg - 12.30 kBرئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:  بیش از 22 هزار واکسن آنفلوانزا به معاونت بهداشتی برای تلقیح به جامعه هدف از سوی وزارت بهداشت اختصاص یافته است.   

دکتر زهرا نهبندانی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه پرسنل حوزه بهداشت و درمان به دلیل مواجهه نزدیک با مبتلایان به بیماری آنفلوانزا از جمله افرادی نیازمند به واکسن هستند، خاطر نشان کرد: 9 هزار و 80 مورد واکسن ایرانی و 13 هزار و 850 مورد واکسن خارجی در اختیار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفته است. 

وی ادامه داد:  افراد بالای 65 سال، بیماران مبتلا به بیماریهای زمینه ای و کودکان  که از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردارند از جمله افرادی هستند که بهتر است واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند.

دکتر نهبندانی با بیان اینکه بیماری آنفلوانزا مسری است و علائم آنفلوانزا می‌تواند تا ۱۴-۷ روز باقی بماند، گفت: گرفتگی و آبریزش بینی، عطسه، بدن درد و خستگی کلی بدن از علائم ابتلا به آنفلوانزا است و معمولاً علائم این بیماری شدیدتر از علائم سرماخوردگی است.

وی بیان کرد: در واقع تفاوت آنفلوانزا و سرماخوردگی در شدت این دو بیماری است، معمولاً سرماخوردگی مشکلات و عوارض چندانی برای فرد به وجود نخواهد آورد اما آنفلوانزا می‌تواند منجر به عفونت گوش و ذات‌الریه شود.

دکتر نهبندانی گفت: پرسنل حوزه بهداشت و درمان بخصوص بخش های عفونی، کارمندان محیط زیست و دامپزشکی و جانبازان تحت پوشش بنیاد شهید و... از جمله افراد جامعه هدف برای دریافت واکسن آنفلوانزا هستند وسایر افراد می توانند از داروخانه های سطح شهر تهیه  و تزریق کنند .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image