چاپ

با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراسم بزرگداشت روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه در مرکز بهداشت استان برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این مراسم که معاون فنی مرکز بهداشت استان، مدیر گروه بهبود تغذیه و کارشناسان ستادی و محیطی تغذیه حوزه بهداشت دانشگاه حضور داشتند، دکتر مهدی قلیان اول، ضمن تبریک روز جهانی کارشناسان و متخصصین تغذیه بر اهمیت رژیم غذایی سالم در حفظ و ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماریها تأکید کرد و گفت: کارشناسان تغذیه نقش کلیدی در ترویج تغذیه صحیح در جامعه دارند و بایستی طبق مطالعات علمی معتبر و جدید، اطلاعات تغذیه ای صحیح را به مردم انتقال دهند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان نیز در این مراسم با اشاره به تقارن خوب روز جهانی متخصصین تغذیه و روزه داری ماه رمضان گفت: اگر اصول تغذیه صحیح را بدانیم و رعایت کنیم، روزه داری بهترین لذت و درمان بسیاری از ناخوشی ها و بیماری هاست.

دکتر جعفری نژاد با بیان اینکه ورزش، تغذیه و خواب سه عامل مهم سلامت و سبک زندگی سالم هستند، بر رعایت اصول طب ایرانی نظیر خوب جویدن، شیوه پخت و... تأکید کرد و افزود: برای داشتن تغذیه خوب، سعی کنیم آموزش ها و رژیم غذایی مناسب را بصورت خوشایند و دلچسب برای مردم ارائه نمائیم.

دکتر زهرا اباصلتی، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت نیز در این مراسم با تبریک و بزرگداشت این روز جهانی، از زحمات کارشناسان این حوزه قدردانی و با ارائه گزارشی از عملکرد سال گذشته، به تبیین وضعیت موجود برنامه های بهبود تغذیه و اهداف تعیین شده برای دستیابی در سال آینده پرداخت.

 در پایان این مراسم با تقدیم هدایا و لوح تقدیر از زحمات یکساله همکاران تغذیه و همکاری ایشان در برنامه مشاوره تغذیه از راه دور دانشگاه تقدیر به عمل آمد.