چاپ

 

همزمان با آخرين روزهاي گرم تابستان مردم ولایتمدار بردسکن به همراه مسوولین شهرستان به استقبال گرم کاروان پیاده جاده ولایت از مرز شلمچه تا مشهدالرضا رفتند تا ضمن خوش آمد گویی و زدودن گرد راه از این چهره های نورانی ، به خدمت رسانی به این عاشقان ولايت که از مرز شلمچه پاي پياده به پابوسي امام رضا رهسپارند بپردازند.

در این میان یک تیم پزشکی از شبکه بهداشت و درمان بردسکن به همراه آمبولانس ،در طول مسیر حرکت ، افتخار خدمت رسانی به كاروان پياده جاده ولايت را بر عهده گرفتند تا به وظيفه شرعي ،اخلاقي وحرفه ای خود عمل کرده باشند .

گفتنی است ، هر ساله عاشقان ولایت جاده ولایت از مرز شلمچه تا مشهد را، با هدف زنده نگه داشتن مسیر عبور امام رضا (ع) طی مسیر می کنند تا در روز ۲۶ شهريور مصادف با ولادت حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) به حرم رضوی مشرف شود.

 


 

برگزاري دوره آموزشي اطفاء حريق در بردسکن

با تلاش شبکه بهداشت و درمان بردسکن و با همكاري سازمان آتش نشاني ، 8 دوره كلاس آموزشي اطفا حريق با 6 امتیاز عمومی در اين مركز و بیمارستان ولیعصر(عج) برگزار شد.

دكتر محمد حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن هدف از برگزاري اين دوره ها  را آشنايي پرسنل با نحوه كاركرد كپسول هاي اطفا حريق و اقدامات لازم در زمان بروز بحران و آتش سوزي دانست.

در اين جلسه آموزشي مسوولین سازمان آتش نشاني با حضور در مركز ، در مورد عوامل بروز حريق ، انواع خاموش كننده ها ، نحوه استفاده از كپسول هاي اطفا حريق ، اصلاح باورهاي غلط در زمان وقوع حريق و چگونگي مهار آتش صحبت كردند.

همچنين در خصوص اقدامات لازم در زمان بروز حوادث طبيعي مانند زلزله و خطر بروز آتش سوزي آموزش هایی را فراگرفتند.

گفتني است كلاس مذكور از جمله برنامه هاي شبكه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن در خصوص برنامه مدیریت بحران مي باشد و در نظر است در ساير مراكز بهداشتي درماني نيز اجرا شد.

در انتهاي جلسه ها نيز ضمن نمايش عملي ، روش استفاده از انواع كپسولهاي آتش نشاني به نمايش گذاشته شد.