وی در این کارگاه با استفاده از آموزه های دینی و روشهای علمی به بررسی ، علل و درمان خشونت خانگی علیه زنان پرداخت و گفت: خشونت های خانگی بیش از آن که برآمده از خصومت و دشمنی میان زن و شوهر باشد ناشی از نا آشنایی زن و مرد با تفاوت های روانی یکدیگر و پیامد نا آشنایی یا بی توجهی به ویژگیهای روابط خانوادگی و الزامات آن است.
سپس به بررسی این تفاوتهای طبیعی زن و مرد پرداخت و منزلت زن از دیدگاه اسلام را بیان کرد و در ادامه به بررسی عوامل موثر بر خشونت شامل عوامل فردی ، اجتماعی و تبادلی پرداخت و جنبه های زیستی ، روان شناختی ، ناکامی ها، ضعف اخلاقی و اعتیاد و مصرف مواد مخدر و سن و تحصیلات را در افزایش میزان خشونت موثر دانست.
وی خواستار تغییر و اصلاح رفتار مردان شد و تغییر نگرش مردان درباره مسئولیت های زن در خانه را عامل بسیار مهمی در کاهش اختلافات و به تبع کاهش میزان خشم و خشونت برشمرد .
درپایان از نظر اسلام مسئولیت های اصلی زن در خانواده را همراهی در روابط جنسی ، پذیرش سرپرستی مرد در خانواده ، معاشرت و رفتار مناسب در خانواده و همکاری با شوهر در تقویت مبانی خانواده و تربیت فرزند عنوان کرد و افزود: نقش پیشگیرانه زنان در برطرف کردن زمینه های بروز خشونت مردان در خانواده بسیار مهم می باشد.