اين بازديد طی دو روز انجام شد و كارشناسان مسئول معاونت بهداشتي با حضور در واحدهاي سلامت رواني اجتماعي و اعتياد، دهان و دندان، آموزش بهداشت، ، گسترش، بهداشت خانواده، پيشگيري و مراقبت از بيماري ها، بهداشت محيط، بهداشت حرفه اي، و نيز بهداشت مدارس به بررسی شاخصهای بهداشتی ، تكميل چك ليست هاي ارزيابي و پایش برنامه عملیاتی سال92 پرداختند.
در ادامه دکتر محمدحسین زاده ضمن قدرداني از زحمات تمامي پرسنل و تشکر از حضور کارشناسان استان، پس از شنيدن نكات مطرح شده ، نقطه نظرات خود را بيان كرده و در خصوص تعیین اهداف و چشم انداز برنامه عملیاتی و برنامه هاي آتي سال آینده توضيحات كاملي را ارائه کرد.
كارشناسان معاونت بهداشتي دانشگاه نیز ضمن قدرداني از برنامه هاي مرکز بهداشت ، اظهار اميدواري كردند در آينده نزديك ، شاهد روند رو به رشد و اجراي بهتر برنامه هاي بهداشتي باشيم سپس نتيجه بازديد خود را مثبت اعلام کردند و از فعاليت هاي انجام شده ابراز رضايت كردند. و پيشنهادهايي نيز جهت بهبود و ارتقاء مطرح گرديد.
تلاش برای تثبیت شاخص ها و نیاز به برنامه عملیاتی ویژه در شرایط حساس کنونی ، وجود برنامه متناسب با وضعیت موجود بر مبنای واقعیت ها و منابع ، برگزاری جلسات گروهی و بارش افکار جهت ارتقای برنامه عملیاتی ، انجام فعالیت ها در راستای استراتژی ها ، استفاده از مشارکت های بین بخشی و برون بخشی و استفاده از مشارکت های مردمی و خیرین از موضوعات مورد بحث در این جلسه جمع بندی و هم اندیشی بود.
کارشناسان بیان کردند ما باید شرایط موجود را بررسی و در طی این مسیر مشخص کنیم در کجا قرار داریم و به کجا باید برسیم پس باید منابع را بررسی کنیم و واقعیت ها باید سنجیده شود و درخواست گردید صاحبان فرآیند مانند کارشناسان محیطی و بهورزان و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی ، باید در تدوین برنامه عملیاتی بیشتر دخیل باشند و نگاه مثبت خود را به برنامه عملیاتی افزایش دهیم و تفکر برنامه ریزی را تقویت کرده و با کارگروهی کارهای زیربنایی و بزرگ انجام دهیم.
مقرر گردید جهت تدوین برنامه عملیاتی سال آینده از نظریات صاحبان فرآیند و توانمندی کارکنان ، و انتظارات واحدهای محیطی در پیشبرد و ارتقای سطح فرآیندها استفاده شود.









