امنيت آب و غذا در حوزه توليد و فروش به لحاظ حساسيت موضوع مي طلبد تا با ابزارهاي كنترلي و آزمايشگاهي سلامت محصولات در توليد ، حمل و نقل و توزيع تامين شود.
در اين جلسه كه به پيشنهاد شهرستان خليل آباد در اين مركز برگزار شد با حضور كارشناسان برنامه هاي مواد غذايي ، آب گروه تخصصي بهداشت محيط و حرفه اي آقايان مهندس قرباني ، مهندس گوهري و مهندس پزشك و كارشناسان ستادي و كارشناسان مسئول واحدهاي بهداشت محيط و حرفه اي شهرستانهاي كاشمر، بردسكن ، مه ولات و خليل آباد چالشهاي اين حوزه مورد بررسي و تحليل قرار گرفت تا در اجراي ضوابط و دستورالعمل ها وحدت رويه در اين مناطق صورت پذيرد و متصديان اين گونه اماكن و مراكز در اين خصوص شرايط GMP , HCCP را بكار گيرند .
از اهم موضوعات مورد بحث مي توان به بررسي آخرين دستورالعمل ها در خصوص عرضه محصولات محلي فاقد مشخصات ، لبني و ... ، شرايط ايجاد مراكز عرضه و توليدي مانند فرچيبس ، ذرت مكزيكي و ... ، اخذ مجوز بهداشتي وسايط حمل و نقل و اقدامات قانوني در جهت كاهش تخلفات بهداشتي اشاره کرد .