به گزارش وب دا ، اين نشست با حضور معاونين غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی مشهد ، بیرجند، بجنورد، سبزوار، گناباد، نیشابور، تربت حیدریه ، مدیران شرکتهای پخش دارو و نمایندگان سازمانهای بیمه در شهرک دانش و سلامت مشهد برگزار شد .
در این نشست در خصوص موضوع پیگیری تدارک و توزیع دارو در ایام نوروز، نحوه ترددکامیونهای دارو - گروههاي بازرسی دانشگاه در محدوده طرح ترافیک – ضرورت پوشش دارویی کل استان توسط شرکتهای پخش دارو و توزیع آن بحث و تبادل نظر شد.
دکتر صابری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این جلسه ضمن ارائه گزارش کاملی از اقدامات و پیگیریهای انجام شده در زمینه رفع کمبود های دارویی استان از همکاري مدیران شرکتهای پخش دارو درراستای رفع نیازهای دارویی قدرداني و بر تلاش و پیگیریهای مستمر در این راستا تاکید کرد.









