محمدجواد یزدانی گفت : خير نيكوكار شهرستان آقاي حاج محمد علي برهاني در اقدامي خدا پسندانه مبلغ بيست ميليون ريال به مجمع خيرين سلامت شهرستان كاشمر اهدا کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر در خصوص خاطر نشان كرد: مبلغ اهدايي خير گرانقدر صرف خريد تجهيزات جهت بخش ICUبيمارستان شهيد مدرس(ره) كاشمر شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با قدردانی از این عمل پسندیده خیر کاشمری خاطر نشان کرد: شهروندان و هموطنان می توانندکمکهای نقدی خود را به شماره حساب 0224002400002 نزد بانک ملی ایران و یا شماره حساب 4610نزد صندوق قرض الحسنه همت کاشمر به نام مجمع خیرین سلامت واریز کنند و هرگونه سوال ویا پیشنهادی را با شماره تلفن 05328240049 دفترمجمع خیرین سلامت کاشمرمطرح و یا به آدرس ،کاشمر خیابان امام خمینی (ره) شبکه بهداشت و درمان کاشمردفتر مجمع خیرین سلامت مراجعه کنند.
کشف593 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف در كاشمر
دكتر مجتبي قائمي معاون بهداشتي و رئيس مركز بهداشت كاشمر ازجمع آوري حدود 600كيلوگرم مواد غذايي غير قابل مصرف، توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت خبر داد.
دكتر قائمي گفت:در اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی و تشدید نظارت بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در طی یک روز کاری و بازدید از سطح عرضه مقدار 593 کیلوگرم انواع مواد غذایی كشف و جمع آوري شد.
معاون بهداشتي كاشمر اين مواد غذايي را شامل : پاپ کورن، نوشمک،دلستر،کره محلی،گز،شیرین گندمک وعسل عنوان کرد و گفت: تمامي اين مواد غذايي غیر قابل مصرف، بدلایل تقلبی بودن، انقضاء تاریخ مصرف ، نداشتن مشخصات بهداشتی لازم واستفاده از رنگهای غیر مجاز کشف و جمع آوری شد.
مهندس علی سیادتی مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت کاشمر نیز با اشاره به انجام بازرسیهای مستمر بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کاشمر از مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان تصریح کرد: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در تمامی ایام هفته و روزهای تعطیل به صورت مستمر، در ساعات اداری و غیر اداری، از مراکز عرضه مواد غذایی بازدید و در صورت مشاهده مواد غذایی و خوراکی تاریخ مصرف گذشته و یا غیر مجاز، ضمن آموزش به متصدیان، برابر قانون اقلام را صورتجلسه و توقیف کرده و متخلفان را به مراجع قضایی معرفی میکنند.
وی از عموم شهروندان عزیز خواست:در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی توسط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کوتاه ترین زمان ممکن به کارشناسان بهداشت محیط مستقر در مرکز بهداشت کاشمر اطلاع دهند تا با متخلفین برخورد صورت پذیرد.
جمع آوري 3240عدد قرص فسفيد آلومينيوم (قرص برنج)در كاشمر
معاون غذا و داروي شبکه بهداشت و درمان كاشمر در گشت مشترك با كارشناسان اداره صنعت معدن و تجارت و اداره آگاهي نيروي انتظامي كاشمر ،مقدار 3240 عدد قرص فسفيد آلومينيوم معروف به قرص برنج از سطح توزيع وفروشگاههاي كشاورزي شهرستان كاشمر، کشف و جمع آوري کردند.
دكتر ابوالقاسم مومني معاون امور دارويي شبكه بهداشت كاشمر در اين خصوص اظهارداشت:قرص برنج ترکیب خطرناکی از فسفیدها است که جهت جلوگیری از آفت زدگی برنج ، گندم و سایر محصولات کشاورزی انبار شده ،همچون حبوبات وجلوگیری از کپک زدگی و به عنوان جونده کش استفاده می شود.
وی با بیان اینکه با تماس این ماده با رطوبت، گاز خطرناک "فسفین" آزاد می شود، ادامه داد: با توجه به قابلیت بلع آسان و سمی بودن بالا، عرضه و استفاده از این قرص ها که به صورت قاچاق وارد کشور می شود ،ممنوع می باشد.
مهندس غفوريان کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان كاشمر نيز در خصوص مضرات اين قرص به کشاورزان و شهروندان گفت:با توجه به سمي بودن قرص فسفيد آلومينيوم ،سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي خريد و فروش ،توزيع و ارائه قرص برنج در عطاري ها و سم فروشي ها ممنوع اعلام کرده است.
این کارشناس کنترل مواد غذایی به کشاورزان و شهروندان توصیه کرد :جهت انبار کردن محصولات كشاورزي و نگهداري حبوبات و برنج در منزل خود ضمن نگهداري در محل خشك و خنك و داراي تهويه مناسب،بهتر است از قرص سیر كه كا ملا بي خطر مي باشد ، استفاده کنند.