به گزارش وب دا، در اين مراسم که با حضور دکتر مهرابي بهار رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد و جمعي از معاونين و مديران دانشگاه، دانشجويان شاهد و ايثارگر و خانواده هاي آنان در هتل ثامن طرقبه برگزار شد از دانشجويان شاهد و ايثارگر ممتاز و برتر علمی پژوهشی کشوری، معدل الف،تالیف کتاب و ارتقاء معدل تجليل و قدرداني شد.![]()
مدير شاهد و ايثارگر دانشگاه علوم پزشکي مشهد ضمن ابراز خرسندي از حضور در جمع دانشجويان اظهار داشت: این گردهمایی جهت تقدیر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد است دانشجویانی که وجود پدران و عزیزان خانواده شان را در مسیر انقلاب فدا کرده اند و اکنون نوبت ادای دین ما نسبت به آنان می باشد.
دکتر بي بي سهيلا شجاعي با بیان اینکه 741 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول به تحصيل هستند افزود: 405 دانشجو از این تعداد در مقطع دکتری، 80 دانشجو در مقطع تخصصی و فوق تخصص و 226 دانشجو در مقطع کارشناسی و 30 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می باشند.
وي با اشاره به تقدير از دانشجويان شاهد و ايثارگر برتر تصريح کرد: این دانشجویان برترین دانشجویان در مقاطع کشوری و افرادی هستند که رتبه های علمی بسیار خوبی در سطح دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور کسب کرده اند به نحوی که 49 نفر از این دانشجویان به عنوان نخبگان برتر کشور توسط مقام وزارت تقدیر شدند .![]()
وی با بیان اینکه مدیریت شاهد و ایثارگر این دانشگاه در دو بعد فرهنگی و آموزشی فعالیت های خود را دنبال می کند خاطر نشان کرد: اکثر برنامه های اين مديريت توسط دانشجویان شاهد و ایثارگر انجام می شود و این برای ما افتخار است.
وی در پایان با بیان اینکه کانون ایثار و شهدا در این دانشگاه در شش بعد علمی، فرهنگی، قرآنی، تحقیقاتی پژوهشی و ورزشی فعالیت می کند گفت: دانشجویانی که خواهان شرکت در این عرصه ها و فعالیت در کانون ایثار دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند می توانند با یاری خواستن از شهدا و در جهت ارتقا سطح علمی خود به این کانون مراجعه کنند.




