به گزارش وب دا، کارشناس مسئول پیشگیری از HIV/AIDS معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همین راستا اظهار داشت: در فاز اول اجرای این طرح 10 مربی معرفی و ضمن گذراندن دوره هايی آموزشي و با هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر با مراجعه به مراکز اقامتي ضمن تشکیل جلسات آموزشي، اطلاعات را در قالب بحث گروهی به مصرف کنندگان مواد منتقل می نمایند.

دکتر حسین پور افزود: در تمامی این جلسات با حضور یک نفر از افرادی که از طریق سرنگ مشترک دچار HIV گردیده، سعی بر آموزش هرچه عینی تر حاضرین در کلاس می گردد.

وی همچنین گفت: در حاشیه این جلسات با انجام تست سریع ایدز به غربالگری موارد آلوده به ویروس پرداخته می شود.

گفتنی است:  از ابتدای آذرماه سال جاری تاکنون در بیش از 6 مرکز موجود حدود 2هزار نفر از افراد مصرف کننده مواد که اکثراً سابقه کارتن خوابی داشته اند باشرکت در این جلسات اطلاعات و آموزشهای لازم را دریافت نموده اند.

این طرح هم اکنون، با سرعت و دقت در حال اجراست.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image