altبه گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،دکتر محمود شبستری با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 60 درصد از مردم استان از روغنهای جامد استفاده می کنند اظهار داشت :  استفاده از روغنهای جامد موجب  رسوب چربی در رگها و افزایش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شود .

قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خراسان رضوی کاهش مصرف میوه و سبزی را از دیگر عوامل  ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی برشمرد و اظهار داشت : در حال حاضر مصرف میوه و سبزی در افراد جامعه به ویژه در میان کودکان و نوجوانان کاهش یافته است و این در حالی است که هر فرد در روز باید 400 تا 500 گرم میوه و سبزی مصرف کند .

دانشیار گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از غذاهای آماده حاوی چربی و نمک فراوان ، دیابت ، فشار خون بالا ، مصرف دخانیات را از دیگر فاکتورهای افزایش ریسک بیماریهای قلبی و عروقی برشمرد

دکتر محمود شبستری با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده سن ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی در کشور 10 سال کاهش یافته است بر لزوم گسترش برنامه های مطالعاتی و تحقیقاتی به منظور اطلاع از فاکتورهای خطر در هر منطقه و انجام روشهای پیشگیرانه موثر تاکید کرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image