کودکان می توانند منتشر کننده بیماری کرونا باشند/ اجتناب از حضور در دورهمی ها مهمترین راهکار پیشگیریمدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیماری کرونا در کودکان علائم بالینی متفاوتی دارد از همین رو به راحتی می توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

دکتر حسین محسن زاده در گفتگو با وب دا افزود: تب های بدون کانون، علائم گوارشی از جمله اسهال و استفراغ، و درگیری دستگاه تنفسی از علائم ابتلا به ویروس کرونا در کودکان است .

وی با بیان اینکه علائم بالینی متفاوت ویروس کرونا در کودکان ممکن است زمینه انتقال این بیماری را به دیگر اعضای خانواده و نزدیکان فراهم کند تصریح کرد: در شرایط حاضر بهترین راه پیشگیری از این بیماری اجتناب جدی از حضور در دورهمی ها و برنامه های خانوادگی است.

مدیر بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر با تاکید بر اینکه والدین باید مراقبت بیشتری از خود و فرزندانشان در مقابل ویروس کرونا داشته باشند تصریح کرد: این ویروس تمامی گروه ها سنی را درگیر می کند و کودکان نیز از این قائده مستثنی نیستند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image