بیمار 60 ساله ای که با تشنج های مکرر و وضعیت و علائم بسیار نامساعد، به بخش ICU4 بیمارستان قائم (عج) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتقل شده بود، با تلاش مستمر کادر درمان این مرکز به شرایط جسمی پایدار رسید.
دکتر زهرا باغستانی پزشک معالج این بیمار در گفتگو با وبدا، پیرامون جزئیات این خبر گفت: بیمار میانسالی که در ابتدای بستری در بیمارستان قائم (عج) ، شرایط بسیار نامساعدی داشت و دچار تنفس های نامنظم و سخت شده بود، در یک فرایند درمانی ابتدا اینتوبه و سپس تحت درمان دارویی قرار گرفت و در ادامه از بیمار مذکور نوار مغز گرفته شد و به لطف خدا موفق به کنترل تشنج های بیمار شدیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وضعیت بیمار را برخوردار از هوشیاری کامل و حال عمومی خوب دانست و گفت: مدیریت به موقع این بیمار بهانه خوبی شد که از دستیاران تلاش گر و زحمت کش گروه قدردانی کنم، چرا که آنها نمونه ای از سایر دستیارانی هستند که همواره به صورت شبانه روزی برای حفظ و نجات جان بیماران تلاش می کنند. همچنین قدردان زحمات بی وقفه پرستاران بخش هستم، که با تلاش های 24 ساعته خود کمک های ارزشمندی را در جهت نجات جان این بیمار ارائه کردند.
وی، همچنین با بیان اینکه بیمارستان قائم (عج) مرکز ارجاع بیماران دارای مشکلات مغز و اعصاب است و از سایر بیمارستان های سطح شهر، استان ها به این مرکز درمانی ارجاع داده می شوند افزود: به لطف خدا در کنترل و مدیریت بیماری تشنج بسیار موفق هستیم و در این زمینه به پیشرفت های خوبی دست یافته ایم و با توجه به اینکه دستگاه نوار مغز بر بالین بیماران وجود دارد می توانیم با دریافت نوار مغز تشنج های آنها را بررسی و کنترل نماییم.
بیمار بستری در این بخش هم ، ضمن تشکر از کادر درمان بیمارستان قائم (عج) گفت: به محض ورودم به بیمارستان بدون فوت وقت، من را وارد بخش نموده و کادر درمان برای نجات جان من خیلی تلاش کردند.