متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه در روزهای گرم سال قرار داریم، بمنطور کاهش خطر گرمازدگی توصیه می شود که آب و نوشیدنی ها به میزان کافی مصرف و همچنین از میوه های آب دار استفاده شود.
دکتر مریم نوری، در گفتگو با وبدا ضمن خطرناک دانستن عوارض گرمازدگی و لزوم پیشگیری از بروز آن اظهار کرد: گرمازدگی، یک وضعیت اورژانسی پزشکی است، که در اثر افزایش بیش از حد دمای بدن به دلیل قرار گرفتن در معرض گرما یا فعالیت بدنی شدید رخ میدهد و در صورت عدم درمان به موقع، ممکن است منجر به آسیب جدی به اندامها و حتی مرگ شود.
وی درباره شیوه های پیشگیری از گرمازدگی هم گفت: با توجه به اینکه روزهای گرم سال را پیش رو داریم، لذا جهت پیشگیری از گرمازدگی بهتر است که آب به میزان کافی مصرف شود و در صورت تشنگی زیاد داخل آب آشامیدنی مقداری گلاب ریخته شود، زیرا به رفع عطش کمک میکند. همچنین نوشیدن شربت آبلیمو و خاکشیر، جهت رفع عطش و نیز مصرف میوههای آبدار مثل هندوانه و خیار بهترین انتخاب در روزهای گرم تابستان هستند.
وی در رابطه با توصیه های تغذیه ای جهت پیشگیری از گرمازدگی هم گفت: مردم از مصرف غذاهای سنگین پرهیز کرده و می توانند مغز بادام را در آب خیسانده و پوست نازک آن را جدا کرده و هر روز ۱۵-۱۰ عدد آن را میل کنند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه، قرار گرفتن در سایه یا محیط خنک و خودداری از بیرون رفتن در ساعات اوج گرما(۱۰صبح تا 16) را از راه های پیشگیری از گرمازدگی عنوان و به مردم توصیه کرد: با توجه به اینکه، رنگ روشن مانع از جذب گرما می شود و لباس نخی به بدن اجازه تنفس را می دهد، لذا بهتر است که در روزهای گرم سال، از لباس های روشن و نخی استفاده شود.