مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی همه مراکز درمانی این شهر برای مأموریت ویژه سه روز پایانی ماه صفر خبر داد.
دکتر سعیده صباغسجادیه در گفتوگو با خبرنگار وبدا اظهار کرد: با همکاری بیمارستانهای مختلف، بیش از ۱۰ موکب سلامت در سطح شهر مشهد و در مسیرهای حرکت زائران پیاده رضوی فعال شده است.
وی با اشاره به محل استقرار این موکبها افزود: این موکبها در نقاطی همچون بیمارستان شهید کامیاب (سهراه فردوسی)، بیمارستان شریعتی، بیمارستان شهید هاشمینژاد (بلوار پیامبر اعظم و کلینیک تخصصی)، بیمارستان امید (الندشت و کوهسنگی ۹)، بیمارستان امام رضا(ع) (بعد از پل گلبهار)، مسجد امام حسن مجتبی(ع)، بیمارستان منتصریه (خیابان امام خمینی ۲۵)، بیمارستان خاتمالانبیا(ص) (چهارراه ابوطالب)، بیمارستان قائم(عج) (محوطه مرکز درمانی و میدان شهدا) و بیمارستان اکبر (شهید کاوه ۱۴) برپا شده است.
به گفته وی، در این موکبها علاوه بر ارائه خدمات سلامت، از زائران امام رضا(ع) نیز پذیرایی میشود.
دکتر صباغسجادیه در پایان تأکید کرد: تمامی بیمارستانهای مشهد در این ایام بخشهای اورژانس و اتاق عمل خود را بهطور ویژه فعال کردهاند. اما از مردم میخواهیم در صورت نیاز، مستقیماً به اورژانس مراجعه نکنند و ابتدا از ظرفیت موکبهای سلامت و مراکز بینراهی بهرهمند شوند تا خدماترسانی سریعتر و منظمتر صورت گیرد.