107.jpg - 122.05 kB  رئیس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به تشریح وضعیت این مرکز درمانی، خدمات ارائه‌شده و چشم‌اندازهای پیش‌رو پرداخت. او در ابتدای سخنان خود با اشاره به جایگاه این بیمارستان گفت:بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد یکی از بیمارستان‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تنها بیمارستان جنرال در شمال شهر است؛ یعنی تقریباً همه خدمات تخصصی در آن انجام می‌شود. این منطقه هم کم‌برخوردار است و هم تراکم جمعیت بالایی دارد؛ بنابراین حجم مراجعین بالاست، چه از طریق مراجعه حضوری و چه اورژانس ۱۱۵.

 روزانه حدود ۵۰۰ مراجعه به اورژانس داریم، که بین ۸۰ تا ۱۵۰ موردشان توسط اورژانس ۱۱۵ منتقل می‌شوند. این حجم باعث شده اورژانس هاشمی‌نژاد شلوغ‌ترین اورژانس مشهد و شاید شرق کشور باشد.

دکتر حسین ابراهیمی پور در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: سه سال است که ساختمان بیمارستان کاملاً نوسازی شده و اکنون از بهترین زیرساخت‌های بیمارستانی مشهد برخورداریم. حدود ۳۰ خدمت تخصصی داریم، از بخش‌های جنرال تا پاراکلینیک. از یک سال گذشته خدمات قلب باز و آنژیوپلاستی نیز راه‌اندازی شده که در کاهش مرگ‌ومیر سکته‌های قلبی منطقه بسیار مؤثر بوده است. صدمین جراحی قلب باز را همین چند روز پیش انجام دادیم.

وی در ادامه به وضعیت اورژانس و نحوه مدیریت بیماران اشاره کرد و گفت:طبق قانون، هر بیمار ورودی از اورژانس باید مداوا شود. ما بیماران را به ۵ سطح تریاژ تقسیم می‌کنیم: سطح ۱ و ۲ بلافاصله خدمات کامل می‌گیرند؛ سطح ۳ تا نیم‌ساعت؛ سطح ۴ و ۵ نیز که خدمات سرپایی لازم دارند توسط پزشک عمومی ترخیص می‌شوند یا درمان مختصر می‌گیرند. الان بیش از ۹۵ درصد بیماران اورژانس در کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف می‌شوند. البته با بیش از ۹۰درصد اشغال تخت، بیمارستان گستردگی کافی ندارد که امیدواریم با افزایش ظرفیت تخت حل شود.

دکتر ابراهیمی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود به خدمات حوزه زنان و زایمان اشاره کرد و اظهار داشت:بخش زایمان همیشه پرمراجعه بوده. برای مادرانی که زایمان طبیعی می‌خواهند، از ۱۰ سال پیش اتاق LDR داریم که فضای صمیمی و حضور همسر را ممکن می‌کند. از نظر شاخص زایمان طبیعی و کمترین نرخ سزارین نخست‌زا، رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داریم. NICU نیز از ۹ به ۱۴ تخت افزایش یافته و کیفیت مراقبت از نوزادان نارس جزو بهترین‌هاست.

رئیس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد درباره برنامه‌های آینده مرکز گفت:با ساختار ۴۶۰ تختی، بخشی از مشکل کمبود ظرفیت رفع می‌شود. هدف ما ارائه ۲۴ ساعته خدمات سکته قلبی (۲۴۷) شامل آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و جراحی قلب باز است، که نیازمند تیم کامل جراح، متخصص قلب، پرستار و اتاق عمل در تمام ساعات خواهد بود.

او همچنین درباره انگیزه خدمت در یکی از شلوغ‌ترین مراکز درمانی کشور اظهار کرد:کارکنان این بیمارستان با عشق انتخاب می‌کنند اینجا بمانند، چون خدمت به قشری است که واقعاً به آن نیاز دارد. همین عشق، انگیزه ما را حفظ می‌کند. وقتی حس کنیم کارمان بُعد معنوی دارد، ادامه‌دادنش آسان‌تر می‌شود.

دکتر ابراهیمی‌پور در پایان به راهکارهای مدیریتی برای حفظ انگیزه و رضایت شغلی پرسنل اشاره کرد و گفت: اگر کارکنان حس کنند مدیر از جنس خودشان است و حرفشان شنیده می‌شود، ۷۰ تا ۸۰٪ مشکلات حل می‌شود. ما به‌صورت رسمی و غیررسمی در بینشان هستیم، شنوا هستیم و تا حد ممکن مشکلات را حل می‌کنیم. این رویکرد فضای صمیمی‌تر و رضایت شغلی را تقویت می‌کند.

 


 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image