چاپ

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برنامه‌های جدید این دانشگاه برای توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و درمانی با کشورهای منطقه خبر داد و گفت: با گسترش تعاملات بین‌المللی، ظرفیت‌های مشهد در حوزه گردشگری سلامت و جذب دانشجویان خارجی بیش از پیش فعال خواهد شد.

دکتر شاپور بدیعی در گفت‌وگو با وب دا با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بین‌الملل اظهار کرد: توسعه تعاملات علمی و درمانی با کشورهای منطقه از اولویت‌های مهم این دانشگاه است و در همین راستا برنامه‌های متعددی برای گسترش همکاری‌ها با کشورهایی همچون تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان و پاکستان در حال پیگیری است.

وی با اشاره به دعوت کشور تاجیکستان برای امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حال حاضر حدود ۸۰۰ بیمار از این کشور برای دریافت خدمات درمانی در مشهد ثبت‌نام کرده‌اند و پس از نهایی شدن توافقات، زمینه انتقال و درمان این بیماران در مراکز درمانی مشهد فراهم خواهد شد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مشهد از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه گردشگری سلامت برخوردار است، تصریح کرد: توسعه این حوزه نیازمند تقویت ارتباطات بین‌المللی و تعامل مستمر با کشورهای همسایه است و دانشگاه علوم پزشکی مشهد تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی هدفمند، این ظرفیت‌ها را بیش از گذشته فعال کند.

دکتر بدیعی همچنین با تأکید بر اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی گفت: حضور دانشجویان خارجی در دانشگاه‌های کشور علاوه بر توسعه علمی، نقش مهمی در گسترش روابط فرهنگی و علمی با کشورهای مختلف دارد و این دانشجویان می‌توانند در آینده به عنوان سفیران علمی ایران در منطقه ایفای نقش کنند.

وی از برنامه‌ریزی برای ایجاد بسترهای آموزشی در مناطق مرزی نیز خبر داد و افزود: یکی از طرح‌های پیشنهادی، ایجاد ظرفیت‌های آموزشی در منطقه دوغارون برای دانشجویان به‌ویژه دختران افغانستانی است تا بتوانند در قالب برنامه‌های آموزشی از ظرفیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره‌مند شوند.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در کنار توسعه فعالیت‌های آموزشی، برنامه‌هایی برای راه‌اندازی مراکز و درمانگاه‌های وابسته به دانشگاه در برخی کشورهای منطقه از جمله دوشنبه، عشق‌آباد، لاهور و هرات نیز در حال بررسی است که می‌تواند نقش مهمی در گسترش خدمات درمانی و معرفی توانمندی‌های پزشکی کشور ایفا کند.

دکتر بدیعی تأکید کرد: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و حمایت نهادهای مرتبط، ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آموزش بین‌الملل و گردشگری سلامت می‌تواند بیش از گذشته فعال شود و این شهر را به یکی از قطب‌های مهم علمی و درمانی در منطقه تبدیل کند.

122.jpg - 78.91 kB