به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،دکتر زهرا اباصلتی اظهار داشت: استفاده از میوه و سبزیهای حاوی ویتامین A از جمله موز ، انبه، خرمالو ، برگه زردآلو ، کاهو و اسفناج موجب افزایش مقاومت بدن در برابر عفونتها و تقویت سیستم مخاطی دستگاه گوارش شده و از بروز سرماخوردگی در این فصل پیشگیری می کند .
وی استفاده از میوه ها و سبزیهای تازه حاوی ویتامین C از جمله انواع مرکبات و شلغم را از دیگر روشها برای افزایش سیستم ایمنی بدن برشمرد و افزود: افراد سعی کنند برای بهره مندی از فواید میوه و سبزها آنها را تازه مصرف کنند و از مصرف آب میوه ،میوه و سبزیهای فریز شده خودداری کنند .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استراحت و استفاده از آب میوه های تازه و میوه را از جمله راهکارهای بهبودی در صورت ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا ساده دانست و گفت افراد از مصرف خودسرانه دارو به ویژه آنتی بیوتیک پرهیز کنند .