به گزارش وب دا، دکتر علي اصغر اسماعيل زاده در نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S) ،که با حضور مدير امور استان هاي سازمان غذا و دارو، اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و دانشگاه فردوسي ، انجمن مديران صنايع غذايي، مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مديريت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد با اشاره به نقش مواد غذايي سالم در ارتقاء سلامت جامعه اظهار داشت: انجام کنترل های به موقع و دقیق تر در واحدهای تولیدی و اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در این واحدها از جمله اقداماتي است که در اين راستا انجام مي شود.
وي ضمن تشویق واحدهای تولیدی و کارگاهی به استقرار سيستم هاي ايمني مواد غذايي،تاکید کرد : واحدهاي توليدی بدون تأييديه این کميته استاني مجاز به درج لوگوي ايمني مواد غذايي (HACCP.ISO22000) بر روي برچسب محصولات خود نيستند.
گفتني است : سومين نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S) به منظور بيان مشکلات موجود در اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي،ارائه راهکارهايي جهت اجراي کارا و مؤثر سيستم هاي ايمني در واحدهاي توليدي، مميزي واحدهای تولیدی متقاضي استفاده از لوگوي سيستم هاي ايمني مواد غذايي (HACCP,ISO22000) به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.
این نشست با بررسی و ممیزی درخواست واحدهای تولیدی متقاضی درج لگوی سیستم های ایمنی مواد غذایی به کار خود پایان داد.
