در شش ماهه نخست امسال، بیش از یک هزار و 500 پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی ودر راستای دستورالعمل اجرایی در شش ماهه نخست سال جاری، 10 نشست کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه با حضور معاون غذاودارو،مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه،جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی،آرایشیوبهداشتی معاونتهای غذاوداروی دانشگاه/دانشکدههای علوم پزشکی مشهد،بیرجند،نیشابور،تربت حیدریه،گناباد،مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو، تعدادی از اعضا هیات علمی دانشکده بهداشت،نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولان فنی برگزار شد که طی این سلسله جلسات، یک هزارو 521 پروانه ساخت،بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد:از این تعداد، یک هزار و 217 مورد مربوط به پروانه ساخت، 143 مورد پروانه بهره برداری و 161 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
گفتنی است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی تشکیل شده است.
گفتنی است:جلسه کمیته فنی و قانونی معاونت غذاوداروی دانشگاه ، هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذاودارو برگزار می شود.