206.jpg - 13.71 kBمدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: خوشبختانه کمبودی به لحاظ داروهای کرونا احساس نمی شود و دارو به مقدار مورد نیاز در دسترس است.

دکتر علی روح بخش، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه رفع کمبودهای دارویی مهمترین دغدغه حوزه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است تا بیماران به جز درد بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشند، خاطر نشان کرد: در حوزه داروهای بیماران پیوندی نیز مشکلی وجود ندارد و دارو به مقدار مورد نیاز در دسترس بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برای برخی از داروهای وارداتی بیماران ام اس کمبودهایی وجود دارد که تلاش می شود تا کمبودها جبران شود.

مدیر اداره دارو و مواد تحت کنترل دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: داروهای شیمی درمانی نیز به زودی تامین می شود تا بیماران دغدغه تهیه دارو نداشته باشند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image