چاپ

773.jpg - 26.05 kBمدیر امور فرآورده‌های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون 2844 مورد بازرسی از 1354 واحد تولیدی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده است.

دکتر میترا رضایی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: مدیریت امور فرآورده‌های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از حوزه‌های زیرمجموعه این معاونت بوده که 3 پرسنل اداری، 33 کارشناس در مشهد و 20 کارشناس در 15 شبکه بهداشت و درمان تحت نظر دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه مدیریت امور فرآورده‌های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد 1354 واحد تولیدی داریم که شامل 749 کارخانه، 581 کارگاه و 24 نگهداری بوده است و در بحث نظارت از این واحدها 35 بازرس داریم که 15 نفر از آنها در مشهد و 20 نفر مابقی هم در شهرهای حوزه تحت پوشش این دانشگاه هستند.

مدیر امور فرآورده‌های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی به‌طور مستمر انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 3255 بازدید از واحدهای تولیدی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفته که از این تعداد 2103 بازدید آن از واحدهای فعال در شهر مشهد و 1152 بازدید هم از واحدهای شهرهای تابعه این دانشگاه بوده است.

دکتر رضایی با اشاره به اینکه تعداد مسئول فنی‌های فعال در واحدهای تولیدی تحت نظر 1328 نفر هستند و تعداد مجوزهای صادر شده در خصوص پروانه ساخت هم 17 هزار و 798 مورد تا به این لحظه بوده است، بیان کرد:  از ابتدای امسال تاکنون 4070 مورد صدور و تمدید پروانه ساخت، 1148 مورد گواهی بهداشت صادرات، صدور ترخیص 1002 مورد کالای وارداتی (133 مورد صدور ترخیص کالاهای اساسی (برنج، گندم، کنجد، روغن و چای)، نمونه برداری از 1002 مورد کالای وارداتی (133 مورد کالاهای اساسی)، 254 مورد صدور پروانه بهره‌برداری بهداشتی و 24 مورد صدور گواهی انطباق محصولات کشاورزی داشته‌ایم.

وی تأکید کرد: در طی این مدت 2844 مورد بازرسی انجام شده از واحدهای تولیدی، 554 مورد prpsهای ارزیابی شده، 1659 مورد نمونه‌‌بردرای انجام شده از واحدهای تولیدی و 401 مورد نمونه‌برداری انجام شده طرح PMS داشته‌ایم.

مدیر امور فرآورده‌های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کارخانجات تولیدکننده محصولات لبنی اجازه ندارند که حلب‌های بزرگ پنیر و دیگر محصولات را جهت عرضه فله‌ای و کیلویی به مغازه‌ها و واحدهای صنفی بدهند و این محصولات صرفاً جهت مصرف رستوران‌ها و هیأت مذهبی بوده است.

دکتر رضایی گفت: ما در معاونت غذاودارو با کارخانجاتی که این نوع از محصولات خود را در مغازه‌ها و واحدهای صنفی عرضه می‌کنند طبق قانون برخورد خواهیم کرد، زیرا این کار در امر سلامت جامعه آسیب‌زننده است.