به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، رئیس بیمارستان منتصریه در نشست خبری با اشاره به اینکه این مرکز درمانی در زمینی به مساحت 3 هزار متر مربع و زیر بنای 9 هزار 200 متر در شش طبقه در قالب آزمایشگاه و رادیولوژی، درمانگاهها، اطاقهای عمل با ظرفیت هشت تخت ، بخش ICU ، بخش دیالیز با ظرفیت 50 تخت و بخشهای بستری با مشارکت و همکاری آستان قدس رضوی ساخته و به دانشگاه تحویل داده شده است اظهار داشت : تا یک ماه آینده بخش دیالیز و تا پایان امسال تمامی بخشهای این بیمارستان به بهره برداری می رسد.
.
دکتر علی اصغر یار محمدی با اشاره به اینکه خرید تجهیزات مورد نیاز زمان بر است و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مشهد تمامی تلاش خود را برای تجهیز و راه اندازی این بیمارستان به کار گرفته است خاطر نشان کرد : با راه اندازی این بیمارستان تمامی عملهای پیوند عضو از جمله کلیه ، کبد ، قلب ، پانکراس ، پوست ، قرنیه ، مفصل و پوست از بیماران مرگ مغزی شده در این مرکز انجام می گیرد .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: انجام عملهای پیوند روده و ریه از بیماران مرگ مغزی شده نیز از جمله برنامه های آینده این بیمارستان است .
مدیر گروه ارولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این بیمارستان در نوع خود در کشور منحصربه فرد است و تا کنون مرکزی به این شکل در کشور ساخته نشده است گفت : این بیمارستان با کاربری پیوند اعضاء و دیالیز ساخته شده است و در حال حاضر دو روز در هفته بیماران در لیست انتظار پیوند در محل بیمارستان مورد معاینه قرار گرفته و پرونده آنان تکمیل می شود .
وی تقدم پیشگیری بر درمان ، توسعه فرهنگ اهداء عضو از بیماران مرگ مغزی ، کاهش لیست انتظار ،گسترش پژوهشهای کاربردی ، ارتقاء کیفیت پیوند درگیرنده را از دیگر برنامه های این بیمارستان برشمرد .
گفتنی است : محل این بیمارستان از سوی یکی از خیران سلامت وقف شده است و برای ساخت این طرح نیز آستان قدس رضوی 100 میلیارد ریال هزینه کرده است .