به گزارش وب دا، اين مراسم با حضور دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه، جمعي از مديران و مسئولان، بازنشستگان و خانواده هاي آنها در سالن شهيد بهشتي برگزار شد.
نگاه مسئولان دانشگاه به بازنشستگان، نگاهي توام با عزت و احترام است
مدیر پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در اين مراسم با اشاره به وجود يازده هزار بازنشسته دانشگاه اظهار داشت: بخش اعظمي از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد را بازنشستگان تشکيل مي دهند و نگاه مسئولان اين دانشگاه به اين قشر که سرشار از تجربه هستند، نگاهي توام با احترام و عزت است.
دکتر حسن منفرد با بیان این نکته که این برای دومین باری است که در طول سال جاری از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تجلیل به عمل می آوریم گفت: برگزاری جشنی بزرگ جهت تقدیر از کلیه بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این حد و اندازه برای اولین بار است که در این دانشگاه برگزار می شود.
وي تصریح کرد: در این مراسم از 1350 نفر بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد دعوت به عمل آمده که هر بازنشسته نیز با سه نفر همراه در این مراسم حضور به هم رسانده است.
مدير پشتيباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد از حمايتهاي رييس و معاون توسعه و مديريت منابع دانشگاه در برگزاري اين مراسم قدرداني کرد.
سالانه حدود 400 نفر در دانشگاه علوم پزشکي مشهد بازنشسته مي شوند
رييس اداره بازنشستگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز در اين مراسم،جایگاه بازنشستگان در اين دانشگاه را بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: در نگاه ما فرد بازنشسته دارای جایگاه و منزلت بالایی است و از این رو تلاش داریم با تکریم این گوهران گرانبها ،مقداري از وظیفه ای که بر گردن خود حس می کنیم را بکاهیم.
حسين صابري با اشاره به اينکه آقایان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با داشتن 30 سال سابقه کار و خانم ها در این دانشگاه با 25 سال سابقه کار در هر سنی که باشند بازنشسته محسوب می شوند اظهار داشت: سالانه حدود 400 نفر در اين دانشگاه بازنشسته مي شوند و بر اين اساس می توان گفت تعداد کل بازنشستگان سنواتی و موظفی در این دانشگاه حدود 11 هزار نفر است.
مسئولیت پذیری، سازگاری و مهرورزی از خصوصیات سنين بازنشستگی
دکتر وثوق روانشناس و کارشناس مسائل خانواده از ديگر سخنرانان اين مراسم ،مسئولیت پذیری، سازگاری، رضایت مندی و مهرورزی را از خصوصیات سنین بازنشستگی دانست و عنوان کرد: در صورتی که فرد بازنشسته این خصوصیات را در خود دارا باشد و از سوی اطرافیان نیز رفتارهای مثبت را دریافت کند دوران بازنشستگی خوبی را خواهد داشت.
وی خودمحوری، دوری از اجتماع، عدم مشارکت های اجتماعی و دوری از جوانان را از مشکلات دوران بازنشستگی دانست و تصریح کرد: در صورتی که فرد بازنشسته در این دوران خود را از جمع دور نگاه دارد دوران بازنشستگی سختی را خواهد گذراند.
این کارشناس مسائل خانواده هفت نکته را در داشتن دوران بازنشستگی مناسب دارای اهمیت دانست و افزود: داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش،گسترش روابط اجتماعی، داشتن اوقات فراغت، داشتن برنامه ریزی، استقلال مالی و عبادت هفت نکته کلیدی در زندگی فرد بازنشسته است.
دکتر وثوق تنهایی و تجرد، استفاده از وسایل الکترونیکی به مدت طولانی، در معرض نور خورشید بودن در مدت طولانی، رانندگی طولانی مدت، نداشتن تغذیه مناسب، افسردگی درمان نشده و استفاده از سیگار را نیز از مشکلات و خطرهای مهم در دوران بازنشستگی افراد دانست.
حضور آقاي شيخ الاسلامي به عنوان مجري برنامه و آقاي گلريز خواننده انقلابي و حماسي کشورمان از جمله ويژگي هاي اين مراسم بود.