چاپ

 در راستای ارتقاء سلامت جامعه همایش تغذیه از علوم پایه تا مداخلات بالینی 15 الی 17 شهریور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.

به گزارش وب دا، دبیر علمی کنگره بین المللی تغذیه در نشست خبری  اظهار داشت: در این کنگره سازمان های بین المللی مختلفی از جمله سازمان بهداشت جهانی WHO، یونسکو، انجمن بیولوژی مولکولی آمریکاIUBMB،انجمن تغذیه اندونزیایی INA همکاری دارند و بیش از 40 سخنران از کشورهایی همچون فرانسه، مالزی، ایتالیا، مصر، سوییس، آمریکا، انگلیس، اتریش، پاکستان، افغانستان و ارمنستان حضور دارند.

دکتر سید محمد رضا پریزاده افزود: در این کنگره میزبان شخصیت های علمی برجسته ای همچون پرفسور سالوادور کاندید جایزه نوبل از انگلستان، پرفسور پارک نماینده یونیسف در ایران و نماینده سازمان بهداشت جهانی در قاهره خواهیم بود و در خصوص مشکلات تغذیه ای و راهکارهای علمی آن سخنرانی خواهند کرد.

دبیر علمی کنگره بین المللی تغذیه اظهار داشت: در مدت زمان فراخوان این کنگره مقالات متعددی دریافت شد که پس از بررسی های انجام شده در کمیته های علمی بیش از 745مقاله در محورهای مختلف پذیرش شد که از این تعداد 120 مقاله در قالب سخنرانی و 625 مقاله در قالب پوستر ارائه خواهد شد.

دکتر پریزاده خاطر نشان کرد: این مقالات در موضوعات مختلفی از جمله سرطان، چاقی، سندروم متابولیک، تغذیه در ای سی یو، تغذیه در بیماران قلبی، تغذیه در بیماران خاص و نانوفوت ها پذیرفته شده است.

وی  افزود: تغذیه انسانی و سلامتی، مکانیسم های سلولی مولکولی در چاقی ، سندرم متابولیک و بیماری های مرتبط،طب سلولی مولکولی و بیماری های تغذیه،مطالعات علوم بالینی در حوزه های ژنتیک ، تغذیه و نوتریژنتیک،تغذیه بیماری های قلبی و عروقی،روزه داری و سلامت برگزار می شود.

همچنین محورهای علوم صنایع غذایی نیز شامل سلامت مواد غذایی، فناوری های مواد غذایی،شیمی مواد غذایی،میکروبیولوژی مواد غذایی،بیوتکنولوژی مواد غذایی،علوم غذایی و تکنولوژی نانو است که به آن پرداخته می شود.

دکتر پریزاده در پایان اظهار امیدواری کرد: در مدت زمان سه روز برگزاری کنگره با برپایی کارگاه های علمی و تخصصی، سخنرانی و بحث و گفتگو بتوانیم مشکلات تغذیه ای را بررسی و راهکارهای علمی و عملی را برای رفع آن داشته باشیم.