رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات و نظارت های این سازمان در حوزه تولیدات حلال گفت: سیاست و هدف مهم این سازمان تولید فرآورده های سلامت محور با تاکید موضوع حلیت خواهد بود.
به گزارش ستاد خبری همایش بین المللی فرآورده های حلال، دکتر اصغری در مراسم افتتاحیه کنگره فرآورده های حلال با بیان اینکه موضوع حلال یک موضوع جهانی است، که سلامت جسمی و روانی افراد را به صورت توام دنبال می کند، بر لزوم اقدامات بیشتر در جهت تثبیت و تبیین جایگاه شایسته این موضوع در کشور و عرصه بین المللی تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به تولیدات حلال در کشورهای غیر اسلامی گفت: از آنجا که اقلیت های مسلمانان در تمام کشورهای جهان ساکن هستند و مصرف تولیدات حلال دغدغه مهمی برای آنان به شمار می آید ضروری است که زمینه دسترسی آنان به غذای حلال از سوی هم کیشان آنان در کشورهای اسلامی از طریق تولید محصولات حلال فراهم گردد.
دکتر اصغری این نکته را نیز خاطر نشان کرد: که در کنار حلیت محصولات تولیدی که شریعت و اعتقادات ما آن را گوشزد می کند باید بحث ضرورت حلال و دوری از حق الناس، ربا و غیره که قرآن کریم در کنار بحث مصرف غذای حلال بر آن تاکید دارد نیز توجه داشته باشیم.
وی به همکاری این سازمان با حوزه های علمیه اشاره کرد و گفت: در جهت اشاعه و تولید محصولات حلال این همکاری همچنان ادامه دارد.
گفتنی است: نخستین کنگره بین المللی فرآورده های حلال، با حضور شخصیت های برجسته ای از جهان اسلام به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.
این همایش در محورهای ویژگی و معیار غذای حلال و طیب،اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال،معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن،قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال،طهارت و نجاست در فرآورده های حلال و مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال طی روزهای ۲۲ و ۲۳ آذر ماه در برج سپید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود.