مشاور و رییس دبیر خانه دائمی هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مجموع 32 دستور بررسی شده در پنجاه و سومین جلسه هیأت امنای دانشگاه 31 دستور به تصویب رسید.
دکتر سید جواد حسینی در گفت و گو با وب دا؛ ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س)گفت: پنجاه و سومین جلسه هیات امنا با حداکثر افراد حقیقی و حقوقی در محل ساختمان قریشی برگزار و دو مصوبه اصلی برنامه عملیاتی و بودجه تفضیلی سال 97 را به دنبال داشت.
وی ادامه داد: در این جلسه 32 دستور مورد بررسی قرار گرفت که شرکت فعالانه همه اعضاء موجب بررسی تمامی این موارد و تصویب تمامی دستورات به جز یک دستور شد که در نهایت این مصوبات به تهران ارسال و پس از ابلاغ وزیر بهداشت در دانشگاه قابلیت اجرا خواهد داشت.
دکتر حسینی تصریح کرد: دانشگاه در نظر دارد با اجرای دو برنامه در خصوص بودجه سال 97 که شامل فعالانه عمل کردن در خصوص درآمدهای اختصاصی و صرفه جویی در برنامه هاست در مسیر سلامت مردم و رسیدن به اهداف خود در سال جدید عمل کند.
مشاور و رییس دبیر خانه دائمی هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به افزوده شدن بخش بستری در کلینیک های مستقل اشاره کرد و بیان داشت: تلاش داریم تا این مهم را در صورت بررسی و تائید معاونت درمان وزارت بهداشت ابلاغ و اجرایی کنیم.
مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند.