چاپ

233.jpg - 18.44 kBمعاون آموزشی و عضو هیات علمی دانشکده دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: هجدهمین کنگره سالانه IADR  برای اولین بار  به میزبانی این دانشکده از طریق پلتفرم اسکای روم برگزار شد .

دکتر جواد سرآبادانی، در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: این رویداد علمی شامل  12 پنل‌ پژوهشی با موضوعات متنوعی در زمینه پریودونتولوژی، هوش مصنوعی، پاتولوژی، ایمپلنتولوژی، ارتودنسی، جراحی فک و صورت، لیزر در دندانپزشکی، سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، مواد دندانی و پژوهش‌های بالینی-کاربردی بود که اوایل خرداد ماه به میزبانی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این کنگره متخصصین و اساتید دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور شامل ایالات متحده، انگلیس، برزیل، ایتالیا، آلمان و ترکیه حضور داشتند و ضمن ارائه سخنرانی در پنل های پژوهشی نیز شرکت کردند.  

دکتر سرآبادانی با بیان اینکه 74 نفر از دندانپزشکان عمومی و متخصص، دانشجویان عمومی، دستیاران تخصصی و اعضاء هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در این کنگره ثبت نام و شرکت کردند، اظهار کرد: همچنین دانشجویان عمومی زیادی از دانشکده‌های دندانپزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، تهران، شهید بهشتی، اصفهان، آزاد تهران، قزوین و خرم‌آباد در این کنگره حضور داشتند.   

وی گفت: در بخش دانشجویی، یک پنل مربوط به سخنرانی‌های دانشجویان اختصاص داده شد؛ سخنرانی‌ها توسط سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده داوری شدند و از بین 11 سخنرانی، سه دانشجو به عنوان سخنران‌های برتر انتخاب شدند و جایزه نقدی به آن‌ها تعلق گرفت، علاوه براین 11 دانشجو هم ارائه پوستر داشتند.

معاون آموزشی و عضو هیات علمی دانشکده دندان پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای ارائه‌کنندگان و شرکت‌کنندگان گواهی نامه معتبر IADR  صادر شد، اظهار کرد:در حاشیه کنگره، کارگاه‌‍‌های علمی و عملی توسط کادر اجرایی کمیته توسعه آموزش و کمیته تحقیقات دانشجویی در سه روز کنگره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

وی بیان کرد: کارگاه های کاربردهای لیزر در دندانپزشکی ، تشخیص انواع زخم‌ها ، روش‌های قالبگیری ایمپلنت ، اصول  GBR  و بستن دیاستم از جمله کارگاه های این کنگره علمی بود.