چاپ

دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین، مهر ماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار خواهد شد.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این کنگره با در نظرگرفتن تمام زیرشاخه های علم تغذیه و با رویکرد مسئله محور و با حضور صاحب نظران و متخصصین سرآمد نسبت به تبادل تجربیات و بررسی آخرین یافته های علمی اقدام می شود.

دکتر مجید غیور مبرهن، با اشاره به اینکه دومین کنگره بین المللی تغذیه به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود، گفت: در این کنگره تمام زیرشاخه های علم تغذیه شامل تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی  مورد بررسی قرار می گیرد.  

وی خاطر نشان کرد: فناوری های نوین در تغذیه ، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها، نقش تغذیه در درمان بیماری ها، دستورالعمل و گایدلاین های تغذیه ای، ســوء تغذیه  ، پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند ، اتوفاژی و تغذیه،  روزه داری، داده کاوی در تغذیه، امنیت غذایی ، سیاست گذاری تغذیه ، تغذیه ورزشی با محور سلامت و عملکرد عضله ، بیوتکنولوژی مواد غذایی ، نانوتکنولوژی مواد غذایی ، سلامت مواد غذایی و گاسترونومی در تغذیه از جمله  محورهای این همایش است.

دکتر غیور با بیان اینکه  هر فرد می تواند حداکثر4 مقاله به عنوان نویسنده مسئول برای همایش ارسال نماید، گفت: هرمقاله برای 2 داور مرتبط با محور انتخابی ارسال میگردد اگر یکی از داوران مقاله را بپذیرد و داور دیگرمقاله را رد کند مقاله به داور سوم ارجاع داده می شود؛ هر مقاله می بایست جهت قبولی درهمایش از 2 داور پذیرش بگیرد.

 

153.jpg - 149.10 kB