به گزارش وبدا ،دکتر محمد حسن اعلمی معاون آموزشی بیمارستان با اشاره به اينکه اين جشنواره 21 بهمن در تالار شهيد هاشمي نژاد برگزار مي شود گفت:کميته علمي جشنواره مرکب ازاساتيد محترم سرکار خانم دکتر محمدزاده و آقايان دکتربلالي،دکتر مدقق و دکتر هاتف ،همانند سالهاي گذشته ابتدا مقالات منتشر شده تمامي اعضاي هيات علمي بيمارستان امام رضا (ع) از مهر91لغايت مهر 92 را مورد بررسي قرار دادند و از بين آنها 15 عنوان مقاله جهت ارائه در جشنواره با توجه به کيفيت (IF) و تعداد مقالات نويسنده انتخاب شده است.
دکتر اعلمی گفت: انتشارات اعضاي هيات علمي اين بيمارستان در سالهاي اخير بويژه سال تحصيلي گذشته ( مهر 1391 تا مهر 1392) نسبت به سال قبل پيشرفت چشمگيري داشته است.
وی افزود: حمايت معاونين محترم پژوهشي دانشگاه، دانشکده پزشکي از طرح هاي پژوهشي و تشويق پژوهشگران در چاپ مقالات موجب پيشرفت هاي پژوهشي شده است و معاونت آموزشي و پژوهشي بيمارستان امام رضا (ع) سعي در جمع آوري همه مقالات منتشر شده اعضاي هيات علمي نموده و ممکن است اسامي برخي از اساتيد محترم و يا برخي از مقالات آنان دريافت نشده و لذا در امتيازبندي منظور نشده باشد.
وي در پایان از عموم اساتيد ، دانشجويان و کارکنان دعوت کرد تا در اين جشنواره شرکت کنند ، تا ضمن آشنايي با پژوهشهاي منتشر شده با تشويق پژوهشگران بر رونق اين گردهمايي علمي بيفزايند.
جهت برگزاري باشکوهتر مراسم هداياي ويژه اي به حاضرين و سخنرانان اهدا خواهد شد.