مسئول واحد بهداشت و محیط حرفه ای کاشمر از اجرای برنامه نظارتی با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی درماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
به گزارش وب دا، مهندس سیادتی گفت: با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و روزه داران و ایمنی آب و موادغذایی در سطح عرضه به منظور کاهش و کنترل بيماري هاي مرتبط با آب و مواد غذایی این برنامه در حال اجرا است.
مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای کاشمر خاطر نشان کرد: این طرح از ابتدای خرداد ماه لغایت 5 تیر ماه سال جاری با حضور فعال بازرسين بهداشت محیط و استفاده از تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، موادغذایی و سطوح از 8 صبح تا 22 شب در ساعات اداری و غير اداری و روزهای تعطیل ( روزهای تعطیل از ساعت 14 عصر لغایت 24 شب )همزمان با سراسر کشور در این شهرستان اجرا می شود.
وی گفت: در ده روز ابتدای این برنامه 528مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان بعمل آمد که در این بازدیدها یک هزار و 580 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف جمع آوری و معدوم گردید.
سیادتی خاطر نشان کرد: در این مدت 27مورد نمونهبرداری میکروبی از آب آشامیدنی و 492مورد کلرسنجی انجام شده است و تمام نمونهبرداری آب شرب مصرفی در این ایام مطلوب گزارش شده است.
وی افزود: در طی اجرای برنامه تعداد 27 مورد شکایت بهداشتی توسط گزارشات مردمی و به 16 مورد شکایت ثبت شده در شماره 190 کشوری رسیدگی شده است.