مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر از کمک 160میلیون ریالی خیرین نیک اندیش کاشمری به حوزه سلامت این شهرستان خبر داد.
به گزارش وب دا، دکتر محمد جواد يزداني اظهار کرد: مدیر عامل و پرسنل نیک اندیش صندوق قرض الحسنه شیخ فضل الله نوری کاشمر در اقدامی خداپسندانه در راستای خدمتگزاری به بیماران و نیازمندان عرصه سلامت، 160 میلیون ریال به مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر کمک نمودند.
وی گفت: این مبلغ با هماهنگی های به عمل آمده با این نیک اندیشان صرف خرید دو دستگاه سرنگ پمپ برای بیمارستان شهید مدرس(ره) کاشمرشده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر با قدردانی از همه خیرین، بویژه صندوق قرض الحسنه شیخ فضل الله نوری کاشمرکه زمینه خرید این دستگاه را فراهم نموده اند گفت: امید است این همدلی مردم در بخش سلامت و کمک به افراد نیازمند بیش از پیش تقویت شود و شاهد رشد کمک های انساندوستانه در تمام زمینه ها بخصوص در زمینه تجهیزات بیمارستانی باشیم.
دکتریزدانی خاطر نشان کرد: اقدامات خیرخواهانه علاوه بر لذت معنوی در دنیا، توشه ای برای آخرت خیرین است.