کنترل و مقابله با بیماری کرونا جایگزین فعالیت های نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد شدمدیر عامل مجمع خیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:علی رغم کاهش درآمد ها و مواجه شدن بسیاری از صنایع، کارخانجات با مشکلات اقتصادی کمک های مردمی به حوزه سلامت ادامه دارد و این اقدامات خداپسندانه می تواند چرخه مبارزه با کرونا را تقویت کند.

دکتر مرتضی احتشام فر در گفتگو با وب دا ، با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا پیامد های اقتصادی، اجتماعی بسیاری داشته است، ابراز کرد : علی رغم کاهش درآمد ها، باز هم به دلیل عشق به جامعه و مردم،  کمک های مردمی هنوز قطع نشده است.

وی عنوان کرد :از اول اسفند تا آخر خرداد ماه بیش از 22میلیارد تومان کمک های خیرین، مردمی و برخی شرکت ها به حوزه سلامت بوده است.

دکتر احتشام فر اظهار کرد :بیماری کرونا تبعات فراوانی داشته است اما خوشبختانه هنوز کمک های انسان دوستانه مردم ادامه دارد وبا این کمک های خیرخواهانه چرخه مبارزه تقویت می شود.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image