چاپ

نشست برنامه ریزی برای مواجهه احتمالی با پیک کرونا، در شبکه بهداشت و درمان کلات برگزار شد.

به گزارش وب دا، این نشست با حضور جمعی از پزشکان شهرستان، مسئولان حوزه بهداشت و درمان و کارشناسان به منظور برنامه ریزی در راستای پیشگیری و مواجهه احتمالی با پیک ششم کرونا ناشی از سویه اومیکرون برگزار شد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کلات در حاشیه این نشست در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با توجه به شناسایی سویه جدید اومیکرون و قدرت انتقال و بیماریزایی بالای آن؛ تمهیدات لازم جهت تکمیل واکسیناسیون دز دوم و سوم جمعیت تحت پوشش باید سرعت بیشتری بگیرد.

زین العابدین آزاد خاطر نشان کرد: اهمیت شناسایی موارد مشکوک به کرونا، تریاژ دوسطحی بیماران در بیمارستان شهرستان در بدو ورود، تکمیل واکسیناسیون گروه های پرخطر به ویژه ماردان باردار، سالمندان، دانش آموزان، فرهنگیان، اصناف و سایر گروه های هدف در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: لکه گیری افراد جامانده از واکسیناسیون کرونا، نیازمند همکاری بین بخشی با سایر سازمان ها و ادارات سطح شهرستان است.

47.jpg - 58.13 kB

48.jpg - 58.56 kB

خبرنگار: زهرا باقرپور