مدیر شبکه بهداشت و درمان فریمان اظهار کرد: در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی با رایزنی های انجام شده با مسئولین شهرستان ،اداره بهزیستی و واحد بهداشت و روان مرکز بهداشت استان ، چهار مرکز مشاوره روانشناسی در سطح شهرستان فعال خواهد شد.
دکتر مصطفی جعفری در گفتگو با وب دا با بیان اینکه این پایگاه ها درمرکز بهداشتی حضرت قائم (عج) واقع در بیمارستان قدیم،اداره بهزیستی ،اداره ورزش و جوانان و مرکز خدمات جامع سلامت شهر سفید سنگ دایر خواهد شد افزود: درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت زهرا(س) نیز با حضور متخصص روانپزشکی بعنوان مرکز تخصصی روانپزشکی مشخص شده که در صورت نیاز به درمان مددجویان به این مرکز ارجاع می شوند.
وی خاطر نشان کرد: در ماه های گذشته جلسات متعددی با مسئولین ،شوراها و معتمدین شهرستان در خصوص شناسایی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی برگزار شد که راه اندازی این مراکز در راستای فراهم نمودن شرایط برای انجام مشاوره و مداخلات روانشناختی در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در سطح شهرستان فریمان می باشد.
خبرنگار: موسوی