مدیر شبکه بهداشت و درمان خواف از تجهیز و نوسازی تجهیزات پزشکی بیمارستان 22 بهمن این شهرستان خبر داد.
مهندس شاه آقاسی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: باتوجه به اینکه بالغ بر بیست سال از بهرهبرداری از تجهیزات بیمارستان ۲۲بهمن خواف میگذرد ،بسیاری از وسایل و تجهیزات مستهلک شده و کارایی لازم را نداشته که این موضوع در دستور کار و پیگیری قرار گرفت که توانستیم با خرید و نصب یک دستگاه دیالیز فرزینیوس به قیمت یک میلیارد تومان زمان انتظار بیماران جهت دیالیز را به حداقل ممکن برسانیم.
وی افزود: همچنین با خرید و نصب دستگاه جدید(آر او)دیالیزکه وظیفه تصفیه و سختی گیری آب را برعهده دارد کیفیت خدمات بخش دیالیز را ارتقا ببخشیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان خواف خاطر نشان کرد: دستگاه لباسشویی بخش لنژری بیمارستان نیز فرسوده و غیر قابل استفاده بوده که با خرید و نصب دستگاه جدید بمبلغ کل 300میلیون تومان ملزومات این بخش نیز نوسازی شد.
مهندس شاه قاسمی افزود:خدمت دیگر در جهت رفاه حال بیماران نصب و راه اندازی دستگاه هواساز با ظرفیت اسمی ۴۰تن در بیمارستان بوده که تعدادی از قطعات آن خریداری و قیمت کلی و به روز دستگاه مذکور سه میلیارد تومان برآورد میشود.با وارد مدار شدن این دستگاه برودت مطلوب در فصول گرم و همچنین تهویه مطبوع بخش ها و سایر فضاهای بیمارستان تامین میگردد.