چاپ

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن اظهار کرد: با همت بسیج جامعه پزشکی و با راه اندازی بیمارستان صحرایی به حدود چهار هزار نفر از ساکنان مناطق کم برخوردار این شهرستان خدمت رسانی شد.

دکتر محمد رضا رضا نژاد در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: طی سه روز استقرار بیمارستان صحرایی در شهر انابد این شهرستان به سه هزار و 940 نفر از ساکنان این منطقه خدمات تخصصی و فوق تخصصی در گروه های نوزادان و داخلی ، طب اورژانس، قلب ، اطفال،  پوست ، سونوگرافی ، جراحی عمومی،  ارتوپدی،  چشم پزشکی ، دندانپزشکی، گوش و حلق و بینی ، ارولوژی ، طب سوزنی ، طب سنتی  و پزشک عمومی، خدمات پرستاری و مامایی ، آزمایشگاه، مشاوره روانشناسی ، مشاوره تغذیه ، بینایی سنجی ارائه شد.

  وی تصریح کرد: بیماران در طی این سه روز برای خدمات دندانپزشکی علاوه بر بیمارستان صحرایی به مرکز خدمات جامع سلامت شبانه ورزی انابد و برای سونوگرافی به بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان مراجعه و خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان بردسکن ضمن قدردانی از مجمع خیرین سلامت شهرستان بردسکن افزود، مجمع خیرین سلامت همیشه پای کار حوزه سلامت و درمان بیماران هستند و با هماهنگی های انجام شده با این مجمع 50 درصد هزینه های دارویی بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان پرداخت شد.

 39.jpg - 123.34 kB