مدیر شبکه بهداشت و درمان کلات از امداد رسانی به یک مصدوم که از ارتفاعات آبشار نورآلی این شهرستان سقوط کرده بود خبر داد.
زین العابدین آزاد مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان در گفتگو با وبدا اظهار کرد: در پی اعلام سقوط یک شهروند از ارتفاعات آبشار نورآلی به پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی 115 لاین (شهرستان کلات)، بلافاصله دو آمبولانس کمک دار و مجهز عازم جنگل هزار مسجد شد.
وی خاطر نشان کرد: تیم اورژانس پیش بیمارستانی پس از یک عملیات امداد رسانی 7 ساعته مصدوم را که دچار ترومای سر و صورت، قفسه سینه و شکستگی اندام شده بود به بیمارستان امام حسن مجتبی علیه السلام کلات انتقال دادند.
اسماعیل میرزائی مسئول اورژانس 115 شهرستان کلات نیز در ادامه گفتگو با وبدا؛ ضمن تشکر از زحمات تیم درگیر در ماموریت، از مردم وگردشگران خواست که هیچ گاه به تنهایی عازم کوهستان نشوند و به نقاط ناشناخته پا نگذارند و همیشه یک نفر راهنما به همراه داشته باشند، از زیبایی های طبیعت لذت برده و دنبال اکتشاف مسیر های ناشناخته نباشند و از پاکوب ها برای پیمایش مسیر استفاده کنند.
میرزائی ادامه داد، درصورت وقوع حادثه خونسرد باشید و بلافاصله با اورژانس 115 تماس بگیرید، آدرس دقیق محل حادثه را اعلام کنید، از باز بودن راه هوایی مصدوم مطمئن شوید و اگر شک به آسیب ستون فقرات دارید مصدوم را به هیچ وجه جابجا نکنید، در محیطی صاف به پشت بخوابانید. در صورت شکستگی دست یا پا از محیط و در دسترس ترین و ابتدایی ترین لوازم جهت بی حرکت سازی اندام استفاده نمایید.
