معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه هر سازمان برای بقا و رشدش باید یک سازمان امیدوار باشد اظهار داشت: ایجاد روحیه امید و نگرش مثبت زمینه ارتقاء و تعالی سازمان را فراهم می کند.
به گزارش وب دا، دکتر سید علی صدرالسادات در مراسم آغاز به کار همایش ملی نقش مدیریت منابع انسانی در نظام سلامت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد؛تصریح کرد: به طور حتم در سازمان ها مشکل وجود دارد، در نگهداشت؛ جبران خدمت و توانمند سازی مشکلات وجود دارد اما باید بدانیم که بن بستی در این حوزه ها وجود ندارد و می توان آن ها را مرتفع نمود.
وی با بیان اینکه سازمانی، سازمان متعالی محسوب می شود که منابع انسانی آن دارای روحیه مثبت و امیدوار باشند خاطر نشان کرد: لازم است که مسئولان نسبت به این موضوع دقت نظر داشته باشند و موانع و ضعف های موجود را برطرف نمایند.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی،ایجاد شرایط مطلوب و مناسب در محیط کار را موثر در روحیه مثبت و امیدواری دانست و اظهار داشت: برای رسیدن به این موضوع مهم، هم مدیران و مسئولان و هم کارکنان مسئول هستند.
دکتر صدرالسادات افزود: ایجاد احساس دلبستگی در محیط کار می تواند در ایجاد روحیه مثبت و امید موثر باشد، اینکه هر فرد بداند شخصی مفید برای سازمان، و سازمانش، مفید برای جامعه است و می تواند بر آن افتخار نماید.
وی تقویت روحیه اعتماد به نفس متقابل را از دیگر راهکارهای افزایش امید در سازمان برشمرد و گفت: در صورت وجود اعتماد به نفس در میان کارشناسان، این روحیه در وی ایجاد می شود که در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های سازمان نقش موثری دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وجود مدیران مثبت نگر و کاری، آگاهی کارکنان از اهداف سازمانی و درگیر کردن آنها در دستیابی به اهداف و تشویق کارکنان را از دیگر راهکارها در افزایش روحیه مثبت و امیدواری درمیان کارکنان برشمرد.
وی تصریح کرد: سازمانی که نیروهای آن بی میل هستند، و علاقه ای به کار ندارند سازمانی است که نگرش منفی در آن افزایش یافته و دارای روحیه ضعیفی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه بسیار مهم است رابطه امید و روحیه مثبت را درک کنیم تصریح کرد: شرط موفقیت و پیروزی و عملکرد متعالی در سازمان این است که بتوانیم روحیه مثبت و امیدواری را در میان کارکنان ایجاد کنیم.
دکتر صدرالسادات، اجتناب از روحیه تخریب گری، انتخاب افراد در پست های حساس با قدرت تحمل و روحیه مثبت و شاد، جلوگیری از خروج نیروهای متخصص در محیط کار، برگزاری دوره های آموزشی، ایجاد روحیه مشارکت در محیط کار، بهاء دادن به افراد مبتکر و خلاق، و مبارزه با روحیه یاس و ناامیدی، را از دیگر راهکارهای ایجاد سازمان با روحیه مثبت و پویا و هدفمند عنوان کرد.