همزمان با روز کارگر، کارگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از لذتها و سختیهای حرفه کاریشان و نقش پررنگشان در جامعه میگویند.
کار، یکی از مقدسترین واژههایی است که در متون اسلامی مورد استفاده قرار گرفته و خداوند مردم را به آن دعوت کرده است، قرآن و سنت، افرادی که برای کسب روزی حلال تلاش میکنند را ستوده و با کسانی که در راه خدا جهاد میکنند، برابر میداند.
بر اساس آموزههای دین مبین اسلام و سنت ائمه اطهار(ع) قدر و منزلت کارگران و کار آنان از چنان درجهای از اهمیت برخوردار است که پیامبر عظیمالشان اسلام(ص)، بر دست کارگر بوسه میزنند و آن را بهدور از آتش جهنم میدانند.
11 اردیبهشت ماه، فرصت مغتنمی است تا با تأسی بر چنین بینش قوی و رفتار بزرگان دین و یادآوری ضرورت توجه به نقش و جایگاه کارگران در توسعه اقتصادی کشور، خالصانهترین تبریکات و قدردانیها را نثار عزیزانی بداریم که «کار» یعنی زیربناییترین مفهوم زندگی انسان را خلق میکنند.
در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مجموعههای وابسته به آن هم جمع زیادی از کارگران زحمتکش در حال کار و تلاش هستند و ما نیز به پاس قدرشناسی از این قشر زحمتکش به سراغ 2 نفر از کارگران زحمتکش این دانشگاه رفتیم که در ادامه گفتوگوی ما با سیدحسین کلالی و مصطفی شیردل، نیروی خدماتی و باغبان دانشگاه علوم پزشکی مشهد را میخوانید؛
*درختان، گلها و گیاهان راهمچون فرزندان عزیزم دوست دارم
همچنین مصطفی شیردل، باغبان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مدت 5 سال است که با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه فضای سبز و گل و گیاه همکاری دارم و در روزهای کاری از ساعت 7 تا 19 مشغول به خدمت هستم.
وی افزود: تعداد 8 نفر در زمینه فضای سبز و گل و گیاه در ساختمان قرشی دانشگاه علوم پزشکی همکاری دارند و حس و حال بسیارخوبی بابت فعالیت در این شغل ارزشمند دارم و معتقدم که کار و تلاش در این حرفه بسیار لذت بخش است، زیرا همواره با گل و گیاه در ارتباط هستیم و این کار اثرات مثبت در جسم و روح ما میگذارد.
باغبان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه رابطه من با گل و گیاه همچون رابطه پدر و فرزند است، بیان کرد: کار ما در کنار سختیهایی که دارد شیرینیهای خاص خودش را دارد و درختان، گلها و گیاهان را همچون فرزندان عزیزم دوست دارم .
وی تأکید کرد: کارگران از شریفترین صنفها و تشکلهایی هستند که در دورانهای مختلف با حضور پررنگ خود در عرصههای مختلف خوش درخشیدند، کارگران قشر زحمتکش و بیادعای جامعه هستند و این گروه آنگونه که باید دیده نشدهاند، کارگر واژه مقدسی است که مفهوم آن همراه با کار، تلاش، رنج و زحمت است، رنجی که در ازای آن روزی حلال و فرزندان شایسته برای خانواده کارگر به ارمغان میآورد.
*به کارفرمایان توصیه میکنیم که از استعدادها، تواناییها و ظرفیتهای کارگران نهایت بهره را ببرند
سیدحسین کلالی نیز گفت: از سال 1395 در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول به کار شدم و مدت 6 سال است که در حوزه خدمات نظافتی خدمت میکنم.
وی افزود: در روزهای کاری از ساعت 6:30 تا 17 در محل خدمت حضور و در صورت نیاز در برخی از روزهای تعطیل که مراسمهای خاصی برگزار میشود هم در محل کار حضور داریم.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای خدماتی به جز کار اصلی خودشان در سایر کارها همچون خدمات آبدارخانه، پذیرایی در مراسمها، خریدها و هماهنگیهای جلسات و غیره نیز همکاری دارند.
کلالی تصریح کرد: عمده درخواستهای نیروهای خدماتی رسیدگی به مشکلات، اختصاص وام قرض الحسنه، اختصاص سرویس ایاب و ذهاب، اصلاح برخورد برخی از افراد با این قشر زحمتکش و اختصاص بستههای معیشتی جهت کمک به خانواده بوده است.
کلالی با ذکر این نکته که به کارفرمایان توصیه میکنیم که از استعدادها، تواناییها و ظرفیتهای کارگران نهایت بهره را ببرند، تأکید کرد: موارد زیادی بوده که کارفرما به کارگر اعتماد کرده و نتایج مثبتش را دیده است و نمونه بارز آن توانایی برخی از کارگران در حرفه خاص بوده که از این ظرفیت بهخوبی استفاده شده است و امیدواریم چنین نگاهی در تمامی کارفرمایان باشد.