همزمان با هفته سلامت، جمعی از مدیران کل دستگاه های مختلف استان خراسان رضوی از پروژه های عمرانی و اجرا شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کردند.
به گزارش وب دا، مدیران کل استان با حضور در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این پروژه بزرگ آموزشی که با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با بهره گیری از توان متخصصان بومی ساخته شده است بازدید کردند.
پروژه دانشکده داروسازی نمادی از اقتصاد مقاومتی
مدیر فنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید اظهار داشت: دانشکده داروسازی با محوریت اقتصاد مقاومتی در زیر بنای 18 هزار متر مربع در قالب 13 کلاس درس، 40 آزمایشگاه، 4 سایت کامپیوتر، ساختمان های مستقل اداری و آموزشی در مدت کمتر از یک سال بر اساس آخرین استانداردهای ساخت و ساز ساخته شده است.
مهندس رحیمی خاطر نشان کرد: این طرح با صرفه جویی 12 درصدی با هزینه 294 میلیارد ریال ساخته شده است و در اجرای آن چشم انداز توسعه دانشگاه در افق 20 ساله نیز در نظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: این دانشکده به گونه ای طراحی شده است که در صورت نیاز می توان فضای فیزیکی آن را نیز توسعه داد.
اجرای مرکز گسترش مراقبت های اولیه سلامت با زیربنای 24 هزار متر مربع
مدیران کل دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی در ادامه از پروژه در حال ساخت مرکز گسترش مراقبت های اولیه سلامت(PHC) بازدید کردند.
مرکز گسترش سلامت با زیربنای 24 هزار متر مربع در 9 طبقه در سال 95 فعالیت عمرانی آن آغاز شده است. این مجتمع شامل چندین کلاس ، بخشهای اداری ، آمفی تئاتر ، سالن همایش، رستوران ، کافی شاپ ، مهمانسرا و بخش های خدماتی است.
دو طبقه فضای آموزشی و عمومی شامل 11 کلاس، 2 سالن آمفی تئاتر به ظرفیت های 100 و 200 نفره ، 2 سالن اجتماعات به زیربنای 1000 متر مربع و یک کافی شاپ می باشد.
4 طبقه اقامتی این پروژه دارای 12 اتاق دو خوابه 38 اتاق یک خوابه و 12 خانه داری است.
دو طبقه پارکینگ به مساحت 5 هزار و 550 متر مربع با ظرفیت 170 دستگاه خودرو از دیگر امکانات این مجموعه به شمار می رود.
ساخت مجهز ترین بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور در مشهد
مدیر کل سازمان ها و ادارات استان خراسان رضوی در ادامه از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان فوق تخصصی اطفال شمال شرق کشور با نام 'اکبر' که با کمک خیرین در شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ساخته شده است بازدید کردند.
این بیمارستان در فضایی به مساحت 10 هکتار و زیر بنای 22 هزار متر مربع در شش طبقه در شهرک دانش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد احداث شده است.
بیمارستان اکبر دارای 250 تخت بیمارستانی است که تمامی عمل های جراحی فوق تخصصی کودکان در رشته های مختلف مانند اعصاب، ریه، انکولوژی( خون) و روماتولوژی در این بیمارستان قابل انجام است.
عملیات احداث ساختمان بیمارستان اکبر با هزینه 500 میلیارد ریال پایان یافت که بنیاد خیریه سرور 300 میلیارد ریال از این هزینه را پرداخت کرده و سهم وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در احداث آن 200 میلیارد ریال بوده است.
بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع)، بزرگترین پروژه ملی در شرق کشور
بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) به عنوان بزرگترین پروژه ملی در شرق کشور، از دیگر پروژه های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود که مورد بازدید مسئولان و مدیران استانی قرار گرفت.
بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) به صورت جامع در 9 طبقه و با فضای 52 هزار متر مربع طراحی و ساخته شده و دارای بخش هایی همچون جراحی عمومی، ارتوپدی ، ارولوژی ، قلب و آنژیوگرافی ، بیماریهای قلب اطفال، جراحی قلب باز، پوست، زنان، سی تی اسکن ،ام آر آی ، ماموگرافی ، رادیولوژی و پزشکی هسته ای است.
تمرکز اتاق های عمل با استانداردهای روز دنیا، سیستم مجهز PTS جهت حمل و نقل دارو، نمونه های آزمایشگاهی و سایر قطعات،پرونده ها و اجزاء میان بخشها ، وجود بخشهای پزشکی هسته ای و تصویر برداری و بخش های ویژه گردشگری سلامت از ویژگی های مهم این پروژه به شمار می رود.
این بیمارستان علاوه بر دارا بودن بخش های مراقبت های ویژه، دارای 29 اتاق عمل است و به عنوان پیشرفته ترین مرکز درمانی شهر مشهد محسوب می شود؛ که می تواند در درمان بیماران استان و کشور نقش مهمی را ایفا کند.
علاوه بر 610 تخت بستری عادی در این مرکز درمانی، 42 تخت ICU و 24 تخت CCU نیز برای ارائه خدمت به بیماران تدارک دیده شده است.
ایجاد تونل ارتباطی میان اورژانس عدالتیان و بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) به منظور افزایش سرعت خدمات رسانی به بیماران و سهولت در انتقال بیمار از ویژگی های حائز اهمیت این پروژه عظیم است.