معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انعقاد تفاهم نامه سه جانبه به منظور توسعه زیر ساخت های بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه در سال گذشته اظهار داشت: تا کنون 150 پروژه در قالب این تفاهم نامه به بهره برداری رسیده است.
به گزارش وب دا، دکتر بحرینی در مراسم افتتاح 160 پروژه عمرانی، خدماتی، بهداشتی، درمانی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان کشوری، استانی و کشوری برگزار شد، با بیان اینکه در قالب این تفاهم نامه 230 پروژه بهداشتی شامل خانه بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پایگاه های سلامت شهری، محل زیست پزشک و تسهیلات زایمانی باید در مناطق زیر پوشش دانشگاه ایجاد شود خاطر نشان کرد: تلاش می شود در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز دیگر پروژه های باقی مانده نیز تا شش ماه آینده به بهره برداری برسد.
وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای پروژه های باقی مانده 270 میلیارد ریال اعلام کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پروژه مدیریت بحران دانشگاه را از دیگر طرح های اجرا شده برشمرد و اظهار داشت: با توجه به موقعیت استراتژیک مشهد مقدس، ایجاد چنین مرکزی امری ضروری بود که در دو هزار و 600 متر مربع در اراضی زکریا به اجرا در آمده است.
دکتر بحرینی به در حال ساخت بودن پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد اشاره کرد و گفت: این پروژه از سال 90 تا خرداد سال جاری تنها 5 درصد پیشرفت کار داشت که با پیگیری و حمایت وزارت بهداشت، از خرداد سال جاری ساخت آن بر عهده دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت که در این مدت 40 درصد پیشرفت کار داشته است.
وی خاطر نشان کرد: این پروژه در مساحت 36 هزار متر مربع در قالب 320 تخت بستری و با پیش بینی اعتبار 700 میلیارد ریال در حال ساخت است و در صورت تامین اعتبارات لازم تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به اجرای پروژه هتلینگ بیمارستان قائم(عج) اشاره کرد و اظهار داشت: تا کنون در قالب اجرای این برنامه کار بهسازی و بازسازی 10 بخش به اتمام رسیده است و عملیات اجرایی شش بخش دیگر نیز در حال اجراست.
دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: به جرات می توان گفت با اقداماتی که صورت گرفته است دیگر بیماری در راهروهای بیمارستان قائم(عج) بستری نمی شود.
وی به اورژانس بیمارستان قائم(عج) اشاره کرد و گفت: این پروژه از سال 89 در قالب 160 تخت بستری کار ساخت آن آغاز شد و قرار بود تا سال 98 به اتمام برسد اما تا کنون 15 درصد پیشرفت کار داشته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با پیگیری و حمایت وزارت بهداشت قرار است که ادامه روند این پروژه بر عهده دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار بگیرد تصریح کرد: با توجه به اینکه در قالب برنامه هتلینگ 220 تخت بستری به بیمارستان قائم(عج) افزوده شد قرار است پس از تحویل، این پروژه در قالب اورژانس متمرکز و پارکینگ بیمارستان به اجرا در آید.
دکتر بحرینی تصریح کرد: در قالب برنامه هتلینگ، بهسازی و بازسازی 24 بخش مرکز روانپزشکی ابن سینا نیز در دستور کار قرار گرفت که تا کنون 50 درصد پیشرفت کار داشته است و در صورت تامین اعتبار دیگر بخش های باقی مانده نیز به بهره برداری خواهد رسید.
وی به توسعه دانشکده دندانپزشکی اشاره کرد و اظهار داشت: دانشکده دندانپزشکی در 50 سال اخیر هیچگونه توسعه ای نداشته است که بر این اساس افزایش فضای دانشکده در زیر بنای 5 هزار و 500 متر مربع در دستور کار قرار گرفت.
دکتر بحرینی خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح 130 یونیت دندانپزشکی راه اندازی می شود و ظرفیت دانشکده دندانپزشکی به دو برابر افزایش می یابد.
وی در ادامه به پروژه های برنامه ریزی شده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و گفت: بیمارستان یک هزار تختخوابی زکریا، 540 تختخوابی شرق مشهد، ساختمان پژوهشگاه و مجتمع چند منظوره آموزشی از جمله پروژه هایی است که در صورت تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی خواهد شد.