چاپ

مدیر نظارت بر اداره مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: نشاط، شادابی و همدلی در ایجاد سلامتی میان پرسنل اداری تاثیر گذار است و سلامتی جسمی، روحی و اجتماعی نیز در این میان دارای اهمیت می باشد.

دکتر اسماعیل زاده در حاشیه مراسم پیاده روی شهرک دانش و سلامت در گفت‌وگو با وب دا؛ گفت: شعار سلامتی برای همه در همه جا شعار زیبایی است و در همین راستا برنامه ریزی های انجام شده در سطح کشور دسترسی به سلامت را آسان تر کرده است.

وی ادامه داد: باید با برنامه ریزی های خوبی که انجام می دهیم مانند برنامه امروز تلاش کنیم نشاط، شادابی و همدلی را برای همکاران ایجاد کنیم؛ زیرا در تعریف سلامتی تنها عدم وجود بیمای مطرح نیست و سلامتی جسمی، روحی و اجتماعی نیز در این میان دارای اهمیت بسیاری است.

مدیر نظارت بر اداره مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: برنامه متنوعی در هفته سلامت در حوزه غذا و دارو و در خصوص فرآورده های غذایی دیده شده است.

دکتر اسماعیل زاده بیان داشت: بخش زیادی از بیماری های غیر واگیر از طریق مواد غذایی به فرد منتقل می شود بر این اساس کنترل و کیفیت مواد غذایی به گونه ای برنامه ریزی شده؛ که مردم با ورزش، فعالیت و کاهش مصرف برخی فرآورده ها مانند نمک، شکر، قند، چربی های ترانس بالا می توانند سلامتی خود را حفظ کنند.

وی افزود: با درج نشانگرهای رنگی بر روی کلیه محصولات از جمله فرآورده هایی که در این مراسم توزیع شد تلاش در کنترل میزان چربی، نمک، قند و غیره در مصرف مواد غذایی مردم داریم.

مدیر نظارت بر اداره مواد غذایی آرایشی و بهداشتی در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری پیاده روی هفته سلامت، گفت: اجرای این برنامه را به همه دست اندرکاران دانشگاه تبریک می گویم زیرا هفته سلامت را برای پرسنل دانشگاه به یاد ماندنی می کند.