چاپ

00148.jpg - 14.41 kBدر راستای فرهنگ سازی سلامت و ارتقاء دانش مصرف منطقی دارو، مسابقه "مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها و پیشگیری از مسمومیت ها در ایام همه گیری کرونا" به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ویژه دانش آموزان برگزار می شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: این مسابقه در راستای مصرف منطقی دارو، سلامت خانواده و جامعه و پیشگیری از مسمومیت ها و گسترش آموزش های عمومی سلامت محور از دهم دی ماه الی دهم بهمن برای دانش آموزان مقاطع تحصیلی متوسط (دوره اول و دوم )و دوره دوم ابتدایی برگزار می شود.

دکتر جبرائیل موفق خاطر نشان کرد: مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک و خطرات مصرف بی رویه آن ها ، مصرف آنتی بیوتیک ها در بیماری های ویروسی، هفته پيشگيري از مسموميت ها، پيشگيري از بروز مسمومیت‌ها در کودکان، پیشگیری از مسمومیت ناشی از شوینده های خانگی را ازجمله موضوعات این مسابقه علمی بهداشتی برشمرد.

وی تصریح کرد:  نحوه اجرای مسابقه به صورت پاسخگویی به سوالات چهارگزینه ای از طریق سایت معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره آموزش و پرورش به نشانی اینجا می باشد.

وی تصریح کرد: محتوای مسابقه به صورت 10 اسلاید حاوی پیام های علمی، آموزشی، طراحی و در نرم افزار شاد بارگذاری شده است همچنین مطالب آموزشی با عنوان " مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها و پیشگیری از مسمومیت ها در همه گیری کرونا" نیز ارائه شده است.

وی تاکید کرد: به 100 نفر از برگزیدگان این مسابقه از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جوایزی اهدا می شود.