حدود ۱۵۰۰ پروانه ساخت، بهرهبرداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فصل تابستان، مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر میترا رضائی، مدیر امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با اشاره به برگزاری مستمر جلسات این کمیته اظهار کرد: در راستای اجرای دستورالعملهای مربوط به صدور پروانههای بهداشتی تولید و ورود اقلام خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، طی تابستان سال جاری ۱۳ جلسه کمیته با حضور معاون غذا و دارو، مدیران حوزههای مرتبط، کارشناسان تخصصی، اعضای هیأت علمی دانشکده پزشکی (گروه تغذیه و ایمنی مواد غذایی)، نمایندگان واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برگزار شد.
وی افزود: در این جلسات در مجموع ۱۱۸۳ پروانه ساخت، ۱۱۴ پروانه بهرهبرداری و ۲۰۳ پروانه مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
مدیر امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خاطرنشان کرد: کمیته فنی و قانونی بهطور منظم و هفتگی با هدف بررسی و تصمیمگیری درباره صدور، تعلیق و ابطال پروانههای بهداشتی مرتبط با تولید، نگهداری و ورود مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تشکیل میشود. همچنین این کمیته نقش مهمی در مشاوره و همکاری فنی در زمینه تدوین و اجرای ضوابط و دستورالعملهای اجرایی مربوط به این حوزهها، از جمله مکملهای غذایی و رژیمی، ایفا میکند.