مدير شبکه بهداشت و درمان بردسکن با اشاره به اينکه عادات غذايي افراد از دوران کودکي شکل مي گيرد، بر نقش والدين در تربيت ذائقه کودکان و استفاده از غذاهاي سالم تاکيد کرد.

به گزارش وب دا،دکتر محمد حسين زاده به مناسبت هفته بسيج آموزش همگاني تغذيه با بيان اينکه مصرف نمک، روغن و شکر در کشورمان بالاتر از استانداردهاي جهاني است و اين امر زمينه ساز بسياري از بيماري هاي غير واگير است خاطر نشان کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و عادات غذایی، مصرف این سه ماده غذایی باید در دوران زندگی به ویژه موارد خاص کاهش یابد.

وی در ادامه با تاکید بر رعایت الگوی مصرف مواد غذایی از کودکی و اهمیت تربيت ذائقه كودكان در پيشگيري از بيماري‌هاي سنين بزرگسالي افزود: ذائقه کودکان را از ابتدا به مواد، شور، شیرین و یا چرب عادت ندهیم چون برای سلامتی نسل آینده مهم است.

مدير شبکه بهداشت و درمان بردسکن با اشاره به اينکه عادات غذايي در دوران كودكي به‌ويژه سنين دو تا 5 سالگي شكل مي‌گيرد و بر اين اساس عادات غذايي سالم را بايد از دوران كودكي پايه‌ريزي نمود خاطر نشان کرد: تغذيه صحيح در دوران كودكي مي‌تواند در پيشگيري از بسياري از بيماري‌هاي سنين بزرگ‌سالي مانند فشارخون بالا، چاقي، پوكي استخوان، بالا بودن كلسترول خون، بيماري‌هاي قلبي- عروقي و انواع سرطان‌ها نقش موثری داشته باشد.

وی توصیه کرد : بهتر است در هنگام پخت غذا از نمك و روغن كمتري استفاده شود و نمكدان از سر سفره حذف شود و استفاده از سبزيهاي معطر تازه يا خشك مانند (نعناع، مرزه، ترخون، ريحان و ...) يا سير، پياز، ليموترش تازه و آب‌نارنج براي بهبود طعم غذا و كاهش مصرف نمك بسيار مي‌تواند كمك‌كننده باشد.

یادآوری می شود : هفته بسيج آموزش همگاني تغذيه از 29 آذرماه تا 14 دی ماه و با هدف آشنا نمودن مردم با اصول تغذيه و نقش آن در سلامت جسمي و پيشگيري از بیماریها  در حال برگزاري است.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image