عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر داشتن برنامه غذايي قبل از رفتن به مهمانيهاي نوروزي تاكيد كرد.
به گزارش وب دا ، دكتر محمد صفريان اظهار داشت : در ميهمانيهاي متعدد ايام عيد نوروز، مصرف غذاهاي چرب و شيرين بيشتر ميشود و براي افراد داراي رژيم غذايي، قرار گرفتن در ميهمانيهاي متعدد موجب تحريك به استفاده از اينگونه غذاها ميشود.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : بهتر است افراد قبل از رفتن به ميهماني، براي خود برنامه غذايي ترتيب دهند تا در صورت قرار گرفتن در موقعيت خاص در مقابل غذاهاي متنوع بتوانند بر اساس برنامه غذايي خود عمل كنند.
عضو هیئت علمی دانشکاه علوم پزشکی مشهد با تاكيد بر كاهش مصرف نمك، چربي و شيريني تصريح كرد: كاهش مصرف نمك و چربي در تمام ايام حائز اهميت است، اما در ايام نوروز با توجه به وجود انواع مواد غذايي چرب و شيرين بايد مصرف چربي، نمك و شيرينيجات به حداقل كاهش و مصرف سبزي و ميوهها بايد افزايش يابد.