چاپ

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ارائه ده اولویت به منظور ارتقاء کیفیت و خدمات در حوزه گردشگری سلامت خبر داد و اظهار داشت: این اولویت ها پس از تایید رییس دانشگاه از هفته آینده اجرایی خواهد شد.

دکتر خیامی در حاشیه نشست گزارش وضعیت فعلی و طراحی ساختاری جدید در گردشگری سلامت که با حضور رییس دانشگاه، معاون درمان و جمعی از کارشناسان برگزار شد خاطر نشان کرد: توجه به ارائه خدمات کمی و کیفی مناسب و مطلوب  به گردشگران خارجی در مراکز درمانی سرپایی و بستری و شرکت های گردشگری سلامت از مهمترین اولویت ها در این حوزه به شمار می رود.

وی با تاکید بر اینکه بر اساس این برنامه،نظارت بر خدمات گردشگری سلامت نیز گسترده تر خواهد شد اظهار داشت: در این طرح ارائه خدمات گردشگران سلامت از مبداء تا مبداء یعنی از زمانی که از کشور خود برای امر درمان حرکت و تا زمانی که به طور مجدد به کشور خود باز می گردد مورد پایش و نظارت قرار می گیرد.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه این برنامه قرار است با هماهنگی و همکاری سازمان های متولی اجرایی شود اظهار داشت: به طور حتم گسترش همکاری موجب ارائه خدمات جامع و با کیفیت به گردشگران و افزایش میزان مراجعه خواهد شد.

دکتر خیامی با بیان اینکه در سال گذشته هشت هزار گردشگر خارجی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه خدمات بستری را دریافت کردند اظهار داشت: پیش بینی می شود در این مدت یکصد هزار نفر از گردشگران سلامت نیز خدمات سرپایی درمانی و سرپایی را دریافت نموده اند.

وی خاطر نشان کرد:  ارتقاء صنعت گردشگری نیازمند همکاری تمامی سازمان های متولی است و رشد گردشگری سلامت موجب به طور حتم ارتقاء استانداردهای درمانی را نیز به همراه خواهد داشت.