معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هر فعالیتی که در راستای زایمان طبیعی و روند بارداری انجام شود نوعی سرمایه گذاری برای نسل آینده و حفظ سلامت خانواده است.
دکتر شاپور بدیعی در حاشیه نشست کمیته ترویج زایمان طبیعی در گفتوگو با وب دا اظهار داشت: از برنامه های مهم ابلاغی سیاست های مقام معظم رهبری در حوزه سلامت مبحث زایمان های طبیعی و وضعیت جمعیت است. بر این اساس سال گذشته با برنامه ریزی های جامعی که در قسمت ها و حوزه های مختلف دانشگاه صورت گرفت، موفق به انجام اقدامات بسیار خوب و کسب رتبه نخست کشوری در این راستا شدیم.
وی خاطر نشان کرد: البته این به معنای کافی بودن کار نیست و قدم های بزرگ تری در این راستا باید برداشته شود؛ تا خود را به مرحله ایده ال در خصوص سلامت کودک و مادر باردار برسانیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطرنشان کرد: بر این اساس هر فعالیتی که در راستای زایمان و روند بارداری انجام دهیم نوعی سرمایه گذاری برای نسل آینده است که سلامت خانواده را نیز تضمین می کند.
دکتر بدیعی در خصوص نشست کمیته ترویج زایمان طبیعی نیز اظهار داشت: این نشست به منظور پایش برنامه ها و فعالیت های سال گذشته و اقداماتی که بخش های مختلف دانشگاه در خصوص زایمان ایمن صورت گرفته برگزار شد.
بررسی دستورالعمل ها و جمع بندی نظرات در راستای زایمان طبیعی از دیگر محورهای این نشست بود.









